Vízi világ – Függődísz – Aquatic world Djeco – DD04348

6 130 Ft

Cikkszám: 3070900043480 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Élj át egy gyönyörű víz alatti világot ezzel a tengeri témájú függődísszel! A Djeco Vízi világ függődíszének köszönhetően könnyedén feldíszítheted a gyermekszobát, és élvezheted az óceán állatainak táncát. Kiválóan alkalmas csecsemők és gyermekek szobájába egyaránt. Imádjuk ezt a terméket, mert: – A függődísz előre össze van szerelve, így csak fel kell akasztanod és figyelheted, ahogyan a tengeri lények táncolnak a levegőben – Ez a nagyon könnyű és lágy függődísz fényes illusztrációkkal és ezüst részletekkel van díszítve – Az FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból és kartonból készült – Tartozék a ragasztóra való felszerelés – Passzol a Vízi élet magasság mérővel Tartalom: 1 előre összeállított függődísz, 1 FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból készült, öntapadós rögzítő és 1 nejlon kötél. A termék Daria Solak tervezte. Fedezd fel Te is a vízi világ varázsát ezzel a csodálatos függődísszel!

Gyakori kérdések

Ár a Vízi világ – Függődísz – Aquatic world Djeco – DD04348 lhaj 6130 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Függődíszek - Hasonló termékek: Fishes in harmony függődísz – Djeco, Pávák-Peacocks (FSC) – Függődísz – Djeco, Repülő madarak-Colourful flight of fancy – Függődísz – Djeco, Repülők-Flight – Függődísz – Djeco