Zizanimal – Egyszemélyes logikai játék – Zizanimal – DJ08592

7 390 Ft

Cikkszám: 3070900085923 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Zizanimal egyszemélyes logikai játék izgalmas és szórakoztató kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára. A játék célja, hogy az állatokat – legyenek azok nagyok, kicsik vagy éppen tüskések – egymást lökdösve lehúzd a tábláról. Minden állatnak megvan a saját stratégiája a mozgásra, így ez egy igazi gondolkodós játék. A Zizanimal-t egyedül vagy csoportban is játszhatod, és garantáltan elszórakoztat mindenkit. A doboz tartalma 1 játéktábla, 15 fából készült zseton, 50 kártya és 1 játékszabály 10 nyelven. A játékhoz összesen 50 kihívás tartozik, és minden egyes kihívásnál csak egy megoldás lehetséges. A Djeco Zizanimal játék az ideális választás minden logikai játék kedvelője számára. Játszd egyedül, vagy hozd össze a barátaiddal, és próbáljátok ki, milyen ügyesek vagytok a gondolkodásban!

Gyakori kérdések

Ár a Zizanimal – Egyszemélyes logikai játék – Zizanimal – DJ08592 lhaj 7390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjátékok - Hasonló termékek: Ajándékutalvány Játékfarm 10.000 Forint, Cica, pizza, taco, gida, sajt ? Fordulatos fordítás partijáték, Ticket to Ride Európa társasjáték, Fogda szappant: Halálsoron kiegészítő