Zöld levél rágóka – Bébi játék – BabyGreeni – Djeco – DJ06128

4 050 Ft

Cikkszám: 3070900061286 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco a legkisebbekre is gondol. Ezért rukkolnak elő újabb és újabb szuper rágókákkal, mint a BabyGreeni. A Djeco BabyGreeni Zöld Levél Rágóka az ideális választás a fogzási időszakban lévő babáknak. A termék két különböző anyagból készült: fából és szilikonból. A kombináció lehetővé teszi, hogy a babák felfedezzék az anyagok textúráját és érzetét. A zöld levél formája játékossá teszi a rágókát és segít abban, hogy a babák fejlesszék finommotoros képességeiket. A Djeco BabyGreeni Zöld Levél Rágóka biztonságos és környezetbarát termék, amely megfelel az összes európai biztonsági előírásnak. A rágóka az apró kezekkel könnyen fogható és manipulálható, így a babák könnyen használhatják. Az édesanyák és apák megnyugodhatnak, hogy a termék nem tartalmaz káros anyagokat és biztonságosan használható. A Djeco BabyGreeni Zöld Levél Rágóka nagyszerű ajándék lehet bármely kisgyermek számára. A termék tökéletesen illeszkedik a fogzási időszakban lévő babák igényeihez és segít abban, hogy az időszak kellemesebb legyen mind a babának, mind az édesanyának. A termék ajánlott életkor: 3 hónaptól. A játékidő változó, hiszen a termék akkor használható, amikor a baba igényli a rágás és tevékenység élményét. A Djeco márka a játékiparban elismert márka. A cég számos díjat nyert már termékeivel, és a Djeco BabyGreeni Zöld Levél Rágóka sem kivétel. A termék számos szülő és baba számára lett a legjobb választás a fogzási időszakban. A Djeco BabyGreeni Zöld Levél Rágóka a gyermeked számára biztonságos és szórakoztató játék lehet. Vásárold meg még ma és segítsd a babádat a fogzási időszakban!

Gyakori kérdések

Ár a Zöld levél rágóka – Bébi játék – BabyGreeni – Djeco – DJ06128 lhaj 4050 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Érzékelés, észlelés - Hasonló termékek: Macifüles rágóka – Rágóka – BabyChew – Djeco, Varázsdallam – zenélő ékszerdoboz – Magic Melody – Djeco – DJ06080, Kacsa és barátai – Duck & friends – Puzzle, formaberakó – Djeco, Leo ás társai – Réteg puzzle – Leo & Co – DJ01475