7 Csoda – 7 Wonders társasjáték – Asmodee 2021-es új kiadás

13 830 Ft

Cikkszám: 5425016925102 Kategória:
Mark: Asmodee

Leírás

Ismered a világ 7 csodáját? Most megépítheted a sajátodat! A 7 csoda ötletes és szépen kivitelezett kártyás stratégiai játék, mely garantáltan megdolgoztatja a logikát és fontos döntések meghozatalára késztet! Rengeteg izgalom, taktika és stratégia, egy mindössze félórás játékban. Minden játékos hét kártyát kap a kezébe, amelyek közül kiválaszt egyet, amit ki kell játszania, és a maradék lapot át kell adnia a mellette ülő játékostársának. A játék három fő korszakból áll, és korszakonként mindenki hat lapot játszhat ki. Ezekkel különböző előnyökhöz juthatnak, ám azzal is számolniuk kell, hogy a másnak adott lapok hogyan hatnak majd a saját fejlesztéseikre! Könnyen tanulható szabályai és játékmenete miatt ugyanolyan kihívást és élményt jelent a tapasztaltabb játékosok számára, mint azoknak, akik csak most kezdenek ismerkedni a társasjátékok magával ragadó világával. Az újszerű játékmechanika miatt ugyanolyan jól játszható 3-7 főig bármilyen játékosszámmal, sőt a mellékelt kiegészítő szabályokkal akár ketten is remek szórakozás lehet. A 7 Csoda – 7 Wonders társasjáték egy fantasztikus választás mindenki számára, akik szeretnének egy kihívást jelentő és szórakoztató játékot játszani a barátaikkal vagy családjukkal. A játékmenet egyszerű, de mégis tele van izgalmakkal és lehetőségekkel, hiszen minden játékosnak megvan a saját stratégiája és taktikája arra, hogy a lehető legtöbb pontot szerezze és megépítse az ókori világ hét csodáját. A játék ideális 3-7 játékos számára, és ajánlott kortól függetlenül, hiszen a könnyen tanulható szabályok és a gyönyörű alkatrészek miatt mindenki megtalálhatja a saját szórakozását és kihívását a játékban. A 7 Csoda társasjátékhoz pedig most már minden szöveg magyarul olvasható, így még élvezetesebbé válik a játékmenet. A játék elnyerte az Év gémerjátéka díjat 2011-ben, ami bizonyítja, hogy a játék valóban egyedülálló és kiváló minőségű. A játék egy igazi kötelező darab minden társasjáték kedvelőnek, hiszen a sokféle stratégiával és lehetőséggel minden játék más és más lesz, így sosem unalmas a játék. Ha szeretnél egy szórakoztató és izgalmas játékot játszani barátaiddal vagy családoddal, akkor a 7 Csoda – 7 Wonders társasjáték a tökéletes választás számodra. A játék garantálja a jó hangulatot és a kihívást mindenki számára, így ne habozz, és szerezd be te is a játékot még ma!

Gyakori kérdések

Ár a 7 Csoda – 7 Wonders társasjáték – Asmodee 2021-es új kiadás lhaj 13830 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Társasjáték – Naviplouf – Djeco, Egerek és Varázslók társasjáték, Tichu kártyajáték – Abacus, Jolly & Roger társasjáték