Nagy kalóz – Big pirate – Társasjáték – Djeco

13 820 Ft

Cikkszám: 3070900084230 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Társasjáték Nem kis bátorság kell belopózni Rőtszakállú Frigyes barlangjába és elemelni a kincsesládáját! Na ki lesz a Big pirate győztese? A Djeco Nagy Kalóz Társasjáték egy fantasztikus játék, amelyet minden kalóz és kincsvadász imádni fog! Az izgalmas játékmenet során bátorságra és ügyességre van szükség ahhoz, hogy megszerezd a kincset Rőtszakállú Frigyes barlangjából, mielőtt elkapna téged a Nagy kalóz. Az ajánlott életkor 5 éves kortól kezdődik, így a kicsik is bekapcsolódhatnak a játékba. A játék 2-4 játékos számára ajánlott és 20 percig tart, így gyorsan végigjátszható több játék is egymás után. A játékban szerepel egy kalózfigura, 3 hajósinas-figura, 3 kincsesláda, 1 játéktábla, 7 kókuszpálma-rejtekhely, 1 nagy kalóz kocka, 1 kis hajósinas-kocka, 9 kókuszpálma-kártya, 4 papagájkártya. A játék célja, hogy a hajósinasoknak meg kell szerezniük a kincset a kalóz barlangjából és eljuttatniuk a kishajóba, mielőtt elkapja őket a kalóz. A kalóznak az a feladata, hogy elkapja az összes hajósinast és megakadályozza őket a kincs megszerzésében. A játék előkészülete nagyon egyszerű és rövid idő alatt elvégezhető. A játékosok kiválasztják, hogy ki lesz a kalóz, majd a többi játékos választ egy-egy hajósinas figurát. A játékmenet izgalmas és változatos, hiszen a hajósinasok a kis kockával dobva haladnak előre a figuráikkal, míg a kalóz a fekete kockával dobva halad előre. Az inasok elrejthetik magukat a kókuszpálmák mögött, és ha kártyájuk van, akkor megduplázhatják a dobásukat. A Djeco Nagy Kalóz Társasjáték elnyerte a 2013-as Év Játéka díjat, ami igazán megszólaló érv azért, hogy miért érdemes beszerezni ezt a fantasztikus játékot. Adj esélyt a gyerekeknek, hogy kalózként kalandozzanak és szerezzenek kincset! A Djeco Nagy Kalóz Társasjáték egy remek ajándék lehet bármelyik gyereknek, aki szereti a kalandokat és a játékokat!

Gyakori kérdések

Ár a Nagy kalóz – Big pirate – Társasjáték – Djeco lhaj 13820 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Szócsapdák társasjáték, Száguldó Robotok társasjáték, Brainbox – Bogyó és Babóca társasjáték, Set társasjáték – A felismerés családi kártyajátéka