A különleges oroszlán, 150 db-os puzzle – Lion – 150 pcs – Djeco

6 430 Ft

Cikkszám: 3070900076549 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Ebben a szokatlan kirakósban nincsenek élek és sarkok, hiszen oroszlán formája teszi igazán egyedivé! A játék fejleszti a logikai gondolkodást, a szín- és formafelismerést, a kézügyességet, finommotorikát. Az Oroszlán puzzle 150 db-os (Lion – 150pcs) a Djeco nevével fémjelzett, kiváló minőségű kirakóslap, mely egyedülálló formájával és lenyűgöző színeivel biztosan rabul ejti majd mindenki figyelmét. A játékot 6 éves kortól ajánljuk, és 1 vagy több játékos játszhat vele egyszerre. A játékidő változó, hiszen a nehézségi szinttől és a játékosok tapasztalatától függ, de általában 30-60 percet vesz igénybe. A Djeco márka közel 70 éve foglalkozik játékok tervezésével és gyártásával, és az évek során számos díjat nyertek a kreatív és fejlesztő játékaikért. Az Oroszlán puzzle is egy ilyen játék, amely nem csak szórakoztató, de fejleszti a gyermekek különböző képességeit is. A játék segít a logikai gondolkodás, a szín- és formafelismerés, a kézügyesség, finommotorikus készségek, a térlátás, figyelem és kitartás fejlesztésében. Az Oroszlán puzzle különlegessége, hogy nincsenek élei és sarkai, így az oroszlán formáját kellemesebb és könnyedebb kirakni, mint a hagyományos, szögletes darabokat. Az oroszlán testén rengeteg érdekes figura és minta található, amelyek további kihívást jelentenek a játékosoknak, és segítenek fejleszteni a kreativitást és az elméleti gondolkodást. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy az Oroszlán puzzle-t a gyermekednek megvásárold, hiszen ez az izgalmas és egyedülálló játék garantáltan lekötötte majd a figyelmüket, miközben fejleszti a különböző képességeiket is. A Djeco cikkszám: DJ07654.

Gyakori kérdések

Ár a A különleges oroszlán, 150 db-os puzzle – Lion – 150 pcs – Djeco lhaj 6430 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gondolkodási műveletek - Hasonló termékek: Hőlégballon – Formadobozos puzzle 16 db-os – The hot air balloon, Bata Puzzle kártyás puzzle – Djeco, Faházikó – Művész puzzle 200 db – Tree hause 200 pcs FSC MIX – Djeco – DJ07641, Malicious Bűvész szett – Malicious 20 tricks – Djeco