Szabad utat! – Kooperatív társasjáték – PinPon ! – Djeco – DJ08571

6 960 Ft

Cikkszám: 3070900085718 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

PinPon! Riadó! A tűzoltóságon épp most szólalt meg a sziréna, mert tűz ütött ki! Tudsz segíteni a tűzoltóknak, hogy időben odaérjenek, és eloltsák a lángokat, és megmentsék a házat? Egy kooperatív játék, amelyben megtanulhatsz nyerni vagy veszíteni. Tartalom: 12 autók/útmentes kirakó, 1 tűzoltóállomás, 1 ház, 7 láng zseton, 1 tűzoltóautó és 1 fakocka. Életkor: 3-10 év Játékosok száma: 2-4 Játékidő: 15 perc Csomagolási méretek: 21.5 x 21.5 x 5cm A Djeco PinPon!Riadó! játéka egy izgalmas kooperatív társasjáték, amelyben a játékosoknak segíteniük kell a tűzoltók munkáját, hogy időben odaérjenek, és eloltsák a lángokat, mielőtt átterjedne az egész házra. A játék ideális azoknak a gyerekeknek, akik szeretik az izgalmas játékokat, és szeretnének valami újat kipróbálni. A játék tartalmaz 12 autók/útmentes kirakót, 1 tűzoltóállomást, 1 házat, 7 láng zsetont, 1 tűzoltóautót és 1 fakockát. A játékosoknak össze kell rakni a kirakókat, majd a tűzoltóautóval el kell jutniuk a tűzoltóállomásról a házig, hogy eloltják a lángokat. A játék során fontos, hogy a játékosok együttműködjenek, és megoldják a felmerülő problémákat. A játék ideális gyerekeknek 3 és 10 éves kor között, és 2-4 játékos játszhat vele. A játékidő 15 perc, így a játék rövid és izgalmas, és nem húzódik el túlságosan. A játék csomagolási mérete 21.5 x 21.5 x 5cm, így könnyen tárolható és szállítható. A Djeco PinPon!Riadó! játék számos elismerést kapott, köztük a Parents’ Choice Gold Award és a Spiel Gut minősítést. A játék nem csak szórakoztató, hanem segít a gyerekeknek tanulni, hogyan lehet együttműködni és megoldani a problémákat. Ha szeretnél egy izgalmas és kreatív játékot vásárolni gyermekednek, akkor a Djeco PinPon!Riadó! játék a tökéletes választás. A játék nem csak szórakoztató, hanem a gyermekednek segít kifejleszteni az együttműködési és problémamegoldó készségeket is. Ne habozz, vásárolj most!

Gyakori kérdések

Ár a Szabad utat! – Kooperatív társasjáték – PinPon ! – Djeco – DJ08571 lhaj 6960 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gondolkodási műveletek - Hasonló termékek: Mini family kártyajáték – Djeco, Tekergő állatok – Útkereső – Spinamix – DJ01611, Contigloo – Számolási képességet fejlesztő társasjáték – Contigloo – DJ01612, Társasjátékok – Ludo & co junior – Djeco