A rettenthetetlen Barbarossa kapitány és hajója, 54 db-os formadobozos puzzle – Barbarossa's boat – 54 pcs – Djeco

5 890 Ft

Cikkszám: 3070900072411 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Olyan aranyos ez a Barbarossa hajója puzzle. Játékos fejlesztés, puzzle a Djecotól! A játék fejleszti a logikai gondolkodást, a szín- és formafelismerést, a kézügyességet, finommotorikát.A játék fejleszti a logikai gondolkodást, a szín- és formafelismerést, a kézügyességet, finommotorikát. A Barbarossa kapitány és hajója puzzle egy fantasztikusan aranyos játék, amely 54 db-os formadobozos puzzlet tartalmaz. A Djeco fejlesztőjátéka a logikai gondolkodást, a szín- és formafelismerést, valamint a kézügyességet és finommotorikát fejleszti, így kiváló választás a kisgyermekek számára. A játék ideális 5 éves kor felett, és akár több gyermek is játszhat vele együtt, így remek választás a baráti összejövetelekre, vagy akár a családi játék estékre is. A játék jellemzője, hogy a puzzle elemek könnyen illeszkednek egymáshoz, így a kisebb gyerekeknek sem lesz nehéz játszani vele. A Barbarossa kapitány és hajója puzzle egy igazi mesés kivitelezéssel rendelkezik, fantasztikus designnal és részletgazdag kidolgozással. A játék ideális választás minden olyan gyermeknek, aki szeretne fejleszteni, miközben jól szórakozik. A Djeco játékai között a Barbarossa kapitány és hajója puzzle kiemelkedő, és számos elismerést kapott a szakemberektől. Ha szeretnéd, hogy a gyermeked fejlesztő játékokkal töltsön el több időt, akkor válaszd a Barbarossa kapitány és hajója puzzle-t, és garantáltan nem fogsz csalódni. A játék időtartama változó, attól függően, hogy mennyire szorgalmasak a gyerekek, de általában 30-60 percet vesz igénybe. Ha szeretnéd, hogy gyermeked fejlesztesse a kézügyességét, logikai gondolkodását, és szín- és formafelismerő képességét, akkor válaszd a Barbarossa kapitány és hajója puzzle-t. Ezzel a fantasztikus játékkal garantáltan órákat tölthettek el, miközben a legjobb szórakozásban és fejlesztésben lesz részetek.

Gyakori kérdések

Ár a A rettenthetetlen Barbarossa kapitány és hajója, 54 db-os formadobozos puzzle – Barbarossa's boat – 54 pcs – Djeco lhaj 5890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Puzzle - Hasonló termékek: Puzzle Eiffel Tower Educa 500 darabos és Fix ragasztó, Puzzle Paris Carlo Stanga Educa 1000 darabos és Fix ragasztó, Puzzle Camel in the Desert Educa 1000 darabos és Fix ragasztó, Már számolok – Szám sorozat alkotó – I count – DJ08194