Már számolok – Szám sorozat alkotó – I count – DJ08194

3 360 Ft

Cikkszám: 3070900081949 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco márka egyik fantasztikus játéka az erdei állatvonat frízkirakója, amely 20 darabos és a megfelelő sorrendben kell összerakni. Az állatokkal teli vonat segítségével a gyerekek megtanulhatják a számokat, a mennyiségeket és a számsorrendet is. Az egyszerű de szórakoztató játék ideális bevezető a párosító játékok világába. Az 1,20 méter hosszúságú fríz kirakása garantáltan meghozza a gyerekek kedvét, és játszva tanulhatnak is. A játék bármely 3 évesnél idősebb gyerek számára ajánlott, és akár egymagában is játszható, de természetesen kiváló lehetőség családi időtöltésre is. A játék időtartama nem meghatározott, hiszen az a gyerekek készségeitől függ. A játék minőségi anyagokból készült és tartalmaz 20 alakos puzzle-darabot, amelyek könnyen összeilleszthetők. A Djeco márka elismert és többször díjazott termékei közé tartozik az erdei állatvonat frízkirakója is, amely nem csak szórakoztató, de tanulságos is. Fontos, hogy a gyerekek már kis koruktól kezdve számokkal, mennyiségekkel és számsorrenddel foglalkozzanak, és ennek a játéknak köszönhetően ezt játszva tehetik meg. A Djeco cikkszáma DJ08194, és garantáltan az egyik legjobb választás, ha minőségi játékot keresünk gyerekeknek. Ne habozz, vedd meg még ma és élvezd a vidám időtöltést a családdal!

Gyakori kérdések

Ár a Már számolok – Szám sorozat alkotó – I count – DJ08194 lhaj 3360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Sorozat puzzle - Hasonló termékek: Hétköznapi tárgyak – Párosító puzzle – My daily life – DJ08253, Mama és kicsinye párosító – Mom and baby – Djeco, Ki mit eszik párosító – Dinner’s ready – Djeco, Ki a kicsinye – Párosító puzzle – Baby animals – DJ08197