Ahogy látod – Téri tájékozódás fejlesztő játék – Spacio Eduludo – Djeco

9 650 Ft

Cikkszám: 3070900083103 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Az Eduludo Spacio állatfigurás fejlesztő játék kisgyermekek számára. Pakolgasd és találd meg a helyét minden állatnak. Kiváló térlátást fejlesztő játék 4 éves kortól Az Eduludo Spacio egy állatfigurás fejlesztő játék, amelyet kisgyermekek számára terveztek. A játék célja, hogy a gyerekek fejlesszék a térlátásukat, miközben szórakozva játszanak. A játékhoz 20 különböző állatfigura tartozik, amelyeket a gyerekeknek a megfelelő helyre kell tenni. A játékhoz mellékelt instrukciók segítségével a gyerekek megtanulhatják, hogy melyik állat hová tartozik. Az állatfigurák különböző méretűek és formájúak, így a gyerekeknek figyelniük kell a részletekre, hogy megtalálják a helyüket. A játékhoz kiváló minőségű fa alapanyagokat használtak, így biztos lehet benne, hogy a játék tartós és hosszú élettartamú. Az Eduludo Spacio játék négy éves kortól ajánlott és akár több gyermek is játszhat vele egyszerre. A játék időtartama változó lehet, attól függően, hogy milyen gyorsan találják meg a helyüket az állatfiguráknak. A játék segít a gyerekeknek fejleszteni a térlátásukat, a problémamegoldó képességüket és a finommotorikus készségeiket is. Az Eduludo Spacio játék már elnyerte a Tillywig Brain Child díjat, amely elismeri azokat a játékokat, amelyek segítik a gyerekek fejlődését. A játékot a Djeco márka tervezte és készítette, amely a játékok kiváló minőségéről és innovatív tervezéséről ismert. Ha keresel egy olyan játékot, amely segít a gyerekeknek fejleszteni a térlátásukat és a problémamegoldó képességüket, akkor az Eduludo Spacio tökéletes választás lehet számodra. A játék nem csak szórakoztató, hanem segít a gyerekeknek fejlődni és új készségeket megszerezni. Rendeld meg még ma és töltsd ki a gyermeked életét vidámsággal és kreativitással!

Gyakori kérdések

Ár a Ahogy látod – Téri tájékozódás fejlesztő játék – Spacio Eduludo – Djeco lhaj 9650 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Téri tájékozódás - Hasonló termékek: Repülő lepkék – Puha csajos frizbi – Flying Girl – DJ02035, Rakétás papírsárkány – Papírsárkány – Rocket – DJ02158, Célbadobó ügyességi játék – Maxi Chamboul – Djeco, Ugrálókötél – Mozgáskoordináció fejlesztéséhez – Skipping rope – Cordielia – Djeco