Akvarell boksz – Művész készlet – Colourful Djeco – DJ09351

12 160 Ft

Cikkszám: 3070900093515 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Akvarell boksz művész készlet egy izgalmas tevékenység, amellyel megtanulhatod a papírmárványozás technikáját színes tintákkal. A gyerekek felfedezhetik ezt a technikát, amiközben matricákkal nyomtatják az állati képeket 4 festményen. Cseppenként öntik a tintát és elkeverik: a színek összefonódnak anélkül, hogy elmosódnának vagy összekeverednének. Ezután a matricákat a víz felszínére helyezik, hogy a mintákat papírra vigyék át. A létrehozott minták varázslatos módon kerülnek át a papírra! A készletben találhatók: – 4 illusztrált kép, amelyeket be kell fejezni (21 x 28 cm) – 44 matrica nyomtatáshoz – 1 műanyag tartály – 5 színes tinta (zöld, narancssárga, fekete, kék, barna + 1 átlátszó) – 3 tasak por a mosáshoz való előkészítéshez – 3 pálcika – 1 paletta – 1 védőasztal Az Akvarell boksz készlet FSC® minősített papírból és kartonból készült. Natasha Durley tervezte. A készlet ideális 6 éves és annál idősebb gyerekek számára. Játékidő: változó attól függően, hogy mennyi időt szán rá a gyermek. Fedezze fel a művészi képességeket és a fantáziát ezzel a szórakoztató és kreatív készlettel!

Gyakori kérdések

Ár a Akvarell boksz – Művész készlet – Colourful Djeco – DJ09351 lhaj 12160 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kreatív játékok - Hasonló termékek: Családi gyüjtögetős kártya -Csináld magad – Creature chic – FSC MIX – DJ07947, Cicás szélcsengő – Csináld magad – Kitty – Kitty Djeco – DJ07955, Színes minták kisgyerekeknek – Junior doodle colouring pictures – Djeco, Djeco papírtáska nagy Djeco – DJ05925