Cicás szélcsengő – Csináld magad – Kitty – Kitty Djeco – DJ07955

5 190 Ft

Cikkszám: 3070900079557 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Cicás szélcsengő – Csináld magad – Kitty terméke igazán kedves és szórakoztató játékot nyújt a gyerekeknek. A csomag tartalmazza a szükséges anyagokat és egy állványt, amelyre a viaszolt pamutfonalakra felfűzött csengettyűk, fából készült gyöngyök és illusztrált kúpok kerülnek. Ha mozgatod a fonalakat, a Kitty ragyog és édesen csenget. A dizájn része egy csodálatosan ragyogó felület. Az utasítások lépésről-lépésre segítik a gyermeket az alkotásban. A csomag tartalma: 8 kúp, színes fából készült gyöngyök, 5 viaszolt pamutfonal, 5 csengettyű, matrica lap és utasítások. Ez egy FSC minősített termék. Caroline Faup tervezte. A Cicás szélcsengő ideális gyermeknek és 3 éves kortól ajánlott. A játék segít a kreativitás fejlesztésében, és garantáltan órákon át szórakoztatja a gyerekeket.

Gyakori kérdések

Ár a Cicás szélcsengő – Csináld magad – Kitty – Kitty Djeco – DJ07955 lhaj 5190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kreatív játékok - Hasonló termékek: Dinoszauruszok – Képalkotás fém fóliával – Jurassic – Djeco – DJ09518, Melissa füzete – Rajzfüzet – Melissa – Djeco, Pöttyös matricázó – Matrica szett – With coloured dots – DJ09044, Aquarellum lovak – Sentosphere