Állati szerszámok – Bricolou – Djeco – DJ06418

6 130 Ft

Cikkszám: 3070900064188 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Gyermeke jól fogja érezni magát, ha a megfelelő színben rendezi el a formákat, majd a megfelelő eszközzel meghúzza vagy leszögezi a megfelelő darabot. A színkódolásnak köszönhetően gyermeke könnyedén összeillesztheti a darabokat, és gyakorolhatja a kézügyességet a csavarkulcs, a kalapács és a csavarhúzó használatával. Ez a színes, fából készült játék ideális a szem-kéz koordináció, az ok-okozati összefüggések és a finommotoros készségek fejlesztéséhez. Életkor: +18 hónap Játékméretek: 18 x 8 x 6,5 cm Doboz méretei: 19 x 9 x 7,5 cm Ez a játék ideális választás minden kis építőnek, aki szeretne kreatívan kikapcsolódni és fejleszteni a kézügyességét és a logikai készségeit. A Bricolou eszközökkel a gyerekek szórakozás mellett tanulhatják meg, hogyan kell használni a különböző szerszámokat és hogyan lehet velük dolgozni. A játékhoz egy fa munkapad tartozik, ami a gyerekek kreativitását és képzelőerejét serkenti. A három különböző lyukon keresztül a gyerekeknek lehetőségük van különböző fa darabokat szögezni, csavarozni és ütögetni. Az egyedi szerszámok és csavarok kiváló minőségű fa anyagból készültek, amelyek garantálják a játék tartósságát és hosszú élettartamát. Ez a kiváló minőségű játék 3 éves kortól ajánlott és akár 4 gyermek is játszhat egyszerre, így ideális választás gyermekszületésnapokra vagy baráti összejövetelekre. A játékidő hosszú órákig tart, amelyek során a gyerekek észrevétlenül is fejlesztik a kézügyességüket és a logikai készségeiket. A Djeco márka számos elismerést kapott az évek során a kreatív és innovatív játékaiért. Az Állati szerszámok – Bricolou – Djeco – DJ06418 – Fa játék számos elismerést kapott az egyszerűsége és kreativitása miatt. Ez a játék nem csak szórakoztató, de fejlesztő is, így minden szülő számára ajánlott választás, akik szeretnék fejleszteni gyermekeik kreativitását és képzelőerejét. Vásárolja meg most a Bricolou eszközökkel felszerelt játékot, és fedezze fel gyermeke kreatív oldalát!

Gyakori kérdések

Ár a Állati szerszámok – Bricolou – Djeco – DJ06418 lhaj 6130 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Zsírkréta 8db-os dupla végű – 8 twin crayons – Djeco, Anyák és kicsinyeik – Óriás matrica – Coloured stickers mums and babies – Djeco – DJ09077, Dzsungel túra – Művész puzzle 200 db-os – Children's walk, Állati memória hangokkal – Memória játék – Memo Meuh – Djeco