Állati memória hangokkal – Memória játék – Memo Meuh – Djeco

8 690 Ft

Cikkszám: 3070900084827 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Memo Meuh, egy igazán szórakoztató memória társasjáték óvodásoknak a Djeco-tól. Nyomjátok meg a sárga gombot, hegyezzétek a fületeket és ismerjétek fel a felcsendülő állat hangját! Ha ez megvan, akkor már csak egy dolgotok van: keressétek meg az adott állatot a kártyák között! Memória- és hallásfejlesztő játék kicsiknek. 3-6 éveseknek ajánlott 2-4 játékos részére, átlagos játékidő: 10 perc. A Djeco Memo Meuh egy kiváló memória játék, amely segíti a kisgyermekek hallási és memóriakészségeinek fejlesztését. Ez a játék izgalmas és szórakoztató, mivel megkérdezi a játékosokat, hogy azonosítsák az állatok hangját, majd megpróbálják megtalálni az állatokat a kártyák között. A játéknak számos előnye van, többek között segít a gyerekeknek abban, hogy javítsák a memóriájukat és a hallási készségeiket, miközben élvezik a játékot. A játék ideális 3-6 éves korosztály számára, és 2-4 játékos játszhat egyszerre. Az átlagos játékidő 10 perc, amely elegendő ahhoz, hogy a gyerekek élvezhessék a játékot, de ne unják el. A Djeco Memo Meuh számos díjat nyert, beleértve a 2018-as Németország Legjobb Gyerekjátéka díjat is. Ez a játék nagyszerű ajándék lehet gyerekek számára, különösen azok számára, akik szeretnek játszani és tanulni egyszerre. A játék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják az időtállóságot és a tartósságot. A csomag tartalmazza a játék kártyáit és egy speciális hangot lejátszó eszközt, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy felismerjék az állatok hangját. Összességében, a Djeco Memo Meuh egy fantasztikus játék, amely segít a gyerekeknek javítani a memóriájukat és a hallási készségeiket, miközben élvezik a játékot. Ha keresel egy szórakoztató és tanulságos játékot gyerekek számára, akkor a Djeco Memo Meuh a tökéletes választás.

Gyakori kérdések

Ár a Állati memória hangokkal – Memória játék – Memo Meuh – Djeco lhaj 8690 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Figyelem, emlékezet - Hasonló termékek: Vegyél fel! – Megfigyelést- összehasonlítást fejlesztő játék – Pick me up – DJ08534, Little mémo – Egy kis memória társasjáték – Djeco, Katudi – Kifejező képesség fejlesztő játék – Katudi – Djeco – DJ08535, Állatos memória lottó – Memória játék – Mémo loto shop – DJ08537