Állatos célbadobó – Fa ügyességi játék – Kyyänimo – DJ02040

10 290 Ft

Cikkszám: 3070900020405 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Állatfigurás dobóbotos teke játék 4 éves kortól. A Kyyänimo Állatos célbadobó játék egy izgalmas és szórakoztató teke játék, amely a kicsik számára készült. Ez a fa ügyességi játék egyszerű szabályaival és aranyos állatfiguráival biztosítja a játékosok számára a szórakozást és a kihívást. A játékszett 8 állatos fabábut tartalmaz, amelyek 13 cm magasak. A játékosoknak egy dobótűvel kell célba dobniuk az állatokat, és pontokat szerezniük. A játék szabályai egyszerűek, így a kicsik is könnyen elsajátíthatják őket. A Kyyänimo Állatos célbadobó játék 4 éves kortól ajánlott, és együtt játszható 2 vagy több játékossal, bár egyedül is nagyszerű szórakozás. A játékidő változó, attól függően, hogy a játékosok mennyi időt szánnak a játékra. A Kyyänimo Állatos célbadobó játék számos díjat nyert a társasjátékok kategóriájában, amely bizonyítja, hogy egy nagyszerű játék, amelyet a játékosok és a szülők is élveznek. Ha szeretnél egy szórakoztató és kihívást jelentő játékot, amelyet a kicsik és a nagyok egyaránt élveznek, akkor a Kyyänimo Állatos célbadobó játék a tökéletes választás. Vásárold meg most, és élvezd a játék izgalmait otthon vagy akár a szabadban is!

Gyakori kérdések

Ár a Állatos célbadobó – Fa ügyességi játék – Kyyänimo – DJ02040 lhaj 10290 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fajáték - Hasonló termékek: Forgó állatok – Fogaskerekes építő játék – Woodytwist, Erdei fűzőcske – Fűzős játék – Lace-up duo – Djeco, Madárkás favonalzó – Chic – Djeco, Szín és formaillesztő – Cachatou Maggy – Djeco