Állatos mozaik – Mozaik 3 éves kortól – Primo Mosaïco – DJ08140

7 540 Ft

Cikkszám: 3070900081406 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Készíts csodás képeket! Helyezd a színes pötyiket a táblára, hogy 3 dimenziós műalkotásokat kapj. A pötyi játék nagyszerűen fejleszti a gyerekek finommotoros és színfelismerő készségeit. A szettben található 120 db színes pötyi, 1 fatábla és 8 állatos kép. A Djeco márka minden terméke garantálja, hogy a gyerekek kreativitásukat és képességeiket fejlesztik, miközben szórakoznak. Az állatos mozaik szettje az ideális játék a 3 éves kortól a színek és formák felfedezéséhez. Ez a Primo Mosa?co játék kiválóan alkalmas arra, hogy a gyerekek kreatív képzeletüket szabadon engedjék. A színes pötyiket a fatáblára helyezve, három dimenziós műalkotásokat hozhatnak létre, és újra és újra alkothatnak. A játék segít fejleszteni a gyerekek finommotoros és színfelismerő képességeit, melyek a fejlődésükhöz elengedhetetlenek. A szettben található 120 db színes pötyi, 1 fatábla és 8 állatos kép, amelyek segítenek a gyerekeknek kreatív ötletekkel dolgozni. Az állatok kiválasztása szintén szórakoztató és tanulságos számukra, mivel megismerhetik az állatokat és megtanulhatják, hogyan jelenhetik meg a mozaikban. A játékot több gyerek is játszhatja egyszerre, így ígéretes lehetőséget nyújt arra, hogy a gyerekek barátaikkal együtt élvezzék az alkotás örömét. A Djeco már megnyerte a szülők és a szakértők elismerését a kreatív és oktató játékaik miatt. A Djeco állatos mozaikjátékja, a Primo Mosa?co, a márka legújabb győztese, és nem véletlenül. Ez a játék nem csak szórakoztató és tanulságos, hanem a gyerekeknek lehetőséget ad arra is, hogy alkothassanak saját kis műalkotásaikat. Ha szeretnéd, hogy a gyerekeknek legyen egy minőségi játéka, amely segít az oktatásban és a kreativitás fejlesztésében, akkor az állatos mozaik játék tökéletes választás. A Djeco Primo Mosa?co játéka rendkívül szórakoztató és tanulságos, mely segít a gyerekeknek a finommotoros és színfelismerő képességeik fejlesztésében. Hajtsd végre a megrendelést most, és lássuk, hogy a gyerekek mennyire szeretik majd!

Gyakori kérdések

Ár a Állatos mozaik – Mozaik 3 éves kortól – Primo Mosaïco – DJ08140 lhaj 7540 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Cukiságok – Csináld magad – Kawaii world – DJ08007, Spirálok – Kreatív készlet – Spirals – 10 themes block – Djeco, Repülők – Origami – Planes – Djeco, Arany és selyem – Képalkotás csillámporral – Gold and silken – Djeco