Animix: Ki lesz az állatok királya? társasjáték

3 390 Ft

Cikkszám: 5999556752905 Kategória:

Leírás

Gyűjtsd a vadállatokat, szerezd meg a többséget, és hozz ki jó sok pontot érő kombinációkat, de vigyázz, a kombinációba csúnyán belekombinálhatnak a többiek is. Legjobb, ha nem tudják, melyik állatra lesel! Na, ki lesz az állatok királya? Az Animix társasjáték egy izgalmas és szórakoztató játék az állatok szerelmeseinek. A játékban az állatvilág sokszínűségét és viselkedését kell megismerni, miközben azon dolgozunk, hogy mi leszünk az állatok királya. A játék során csoportosítsuk az állatokat fajtáik szerint, gyűjtsük össze a legjobb kártyakombinációkat és szerezzünk pontokat a legnagyobb állatcsoportokért. A játékosok száma 2-5 fő lehet, így a játék kiváló szórakozási lehetőség lehet baráti társaságok számára vagy családi összejövetelekre. Az ajánlott életkor 8 éves kortól, így a játék kiválóan alkalmas azoknak a gyerekeknek, akik szeretnének tanulni az állatokról és a természetről. A játékmenet kb. 30-40 percig tart, így ideális választás lehet rövidebb játékra is. Az Animix társasjáték már elnyerte a Board Game Expo által kiírt 2020-as év játéka díjat, így garantáltan izgalmas és szórakoztató játékélményt nyújt. A játék tartalmaz 80 állat kártyát és 30 hegy tokent, így a játékmenet változatos és minden alkalommal új kihívásokkal szolgál. A játékszabály egyszerű és könnyen megérthető, így a játék kezdők számára is könnyen játszható. Ha szeretnél egy izgalmas és szórakoztató társasjátékot, amelyben megismerheted az állatok viselkedését és szerezhetsz pontokat a legnagyobb állatcsoportokért, akkor az Animix társasjáték a legjobb választás számodra! Vásárold meg még ma és élvezd a játék izgalmait barátaiddal vagy családoddal!

Gyakori kérdések

Ár a Animix: Ki lesz az állatok királya? társasjáték lhaj 3390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Button Up! társasjáték, Sajtvadászat – Alles käse társasjáték, Száguldó Robotok társasjáték, Dobble Mini társasjáték