Atlantisz gyermekei – Képalkotás szalagokkal – Atlantis – DJ09489

4 360 Ft

Cikkszám: 3070900094895 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Ezzel a készlettel 4 illusztrált kártyát díszíthetsz szatén és organza szalagokkal. A gyermek a tompa tűvel átfűzi a szalagokat az előre lyukasztott kártyákon, majd összecsavarja őket, vagy kis hurkokat vagy csomókat készít, hogy a képek textúráját és csillogását növelje. Az Atlantisz Gyermekei – Képalkotás szalagokkal készlet egy fantasztikus játék, amely megmozgatja a gyerekek kreativitását és kézügyességét. A Djeco márka egyik remekműve, amelynek segítségével a gyerekek számos technikát sajátíthatnak el, mint például a csomózást, hurkolást és csavarozást. Ez a játék kiváló lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek színesebbé és egyedibbé varázsolják kedvenc képeiket. Az Atlantisz témája pedig még izgalmasabbá teszi a játékot és elkalauzolja a gyerekeket egy fantasztikus világba. A játék 4 előre lyukasztott kártyát tartalmaz, amelyeket a gyerekek színes szalagokkal díszíthetnek. A készletben található tompa hegyű tű segítségével a gyerekek biztonságosan dolgozhatnak, miközben kifejezhetik kreativitásukat. A magyarázó füzet részletesen bemutatja a tevékenységet, így a gyerekek könnyen és egyszerűen követhetik az utasításokat. Az Atlantisz Gyermekei – Képalkotás szalagokkal készlet alkalmas 7-12 éves gyerekek számára, és elképesztően izgalmas tevékenységet biztosít számukra. Továbbá, a készlet tartalmaz egy választék szatén- és organza szalagokat, amelyeket a gyerekek különböző módon alkalmazhatnak. Az egyenes vonalak mellett a csomózás, hurkolás és csavarozás segítségével számos hatást érhetnek el a gyerekek. A készlet mérete is nagyon praktikus, így könnyen elfér a gyerekek táskájában vagy akár az utazás során is magukkal vihetik. Az Atlantisz Gyermekei – Képalkotás szalagokkal készlet elnyerte a Djeco márka legjobb játéka díját, és ezzel is bizonyítja, hogy a gyerekek számára izgalmas és hasznos tevékenységet nyújt. A gyerekek képzelete és kreativitása határtalan, ezért érdemes rábízni az Atlantisz Gyermekei – Képalkotás szalagokkal készletet, hogy kifejezhessék magukat és elképesztő kreatív alkotásokat hozhassanak létre. Egy fantasztikus játék, ami garantáltan leköti a gyerekek figyelmét és fejleszti a kézügyességüket.

Gyakori kérdések

Ár a Atlantisz gyermekei – Képalkotás szalagokkal – Atlantis – DJ09489 lhaj 4360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Kalóz csapat – Csináld magad – Up and at'em!, Fura házak – Képalkotás karc technikával – Wacky houses – DJ09713, Élet az erdőben – Csináld magad – Wood – DJ08001, Szivecskés karkötő gyöngyszövéssel – Karkötő készítő – Miyuki and Hearts – DJ00018