Mézeskalács sütés – Oscar and Cannelle – Djeco

8 690 Ft

Cikkszám: 3070900065161 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Szerepjátékok fontossága, egy aranyos játék a Djeco-tól a legkisebb cukrászoknak.Együtt a konyhában játékosan. A dobozban 3 db torta, díszek és egy kártyát példákkal. Az Oscar and Cannelle Mézeskalács sütés játék egy aranyos és szórakoztató módja annak, hogy a legkisebb cukrászok játszhassanak a konyhában. A játék lehetővé teszi, hogy a gyerekek szerepjátékokkal játszanak, miközben együtt készítenek finom édességeket. A játékban három torta és különböző díszek találhatók, amelyekkel a gyerekek különböző mézeskalács dekorációkat készíthetnek. A mellékelt kártyákon példák találhatók, amelyek segítségével a gyerekek még kreatívabbak lehetnek a dekorálás során. A játék lehetővé teszi, hogy a gyerekek képzelete szárnyaljon és konyhai készségeiket fejlesszék. A játék ideális 3 éves és idősebb gyerekek számára, akik szeretnek játszani a konyhában. A játék képességfejlesztő hatása révén segíti a gyerekek fejlődését és kreativitásukat. A játék szerepjátékok fontosságát hangsúlyozza, amely jelentős szerepet játszik a gyerekek személyiségfejlődésében, szociális és érzelmi képességeik fejlesztésében. A játék ideális lehetőség a szülőknek, hogy együtt játszanak a gyerekeikkel, és közös élményeket szerezzenek. Ha releváns a termékre, a játék időtartama körülbelül 30 perc, és 2-4 gyerek játszhat egyszerre. A Djeco márka számos elismerésben részesült a játékiparban, és a Mézeskalács sütés – Oscar and Cannelle játék sem kivétel. A játék kiemelkedő minőségű anyagokból készült, és biztonságos a gyermekek számára. A Djeco cikkszáma: DJ06516. Ne habozz, vedd meg ezt az aranyos és szórakoztató játékot a legkisebb cukrászok számára, és élvezd a közös játék izgalmas pillanatait!

Gyakori kérdések

Ár a Mézeskalács sütés – Oscar and Cannelle – Djeco lhaj 8690 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Én a rénszarvas – 3D-s képalkotás díszítéssel – Miss Bliss – Djeco, Ábécé gyöngyök Arany – Ékszerkészítő – Alphabet beads, Gold – DJ00031, Állatos kreatív boksz – 6 az 1-ben – Animal houses – DJ09293, Fincsi cukiságok – Homokszóró – Deliciously Cute – DJ08678