Az elvarázsolt labirintus társasjáték – fémdobozos kiadás

2 800 Ft

Cikkszám: 4001504514013 Kategória:

Leírás

Itt az Elvarázsolt labirintus társasjáték új, fémdobozos kiadása, ami mágneses kivitelezése miatt utazásra is kiváló választás! Szerezzétek be ti is, hogy szuper élményeket szerezzetek! Játékosként varázslótanoncok bőrébe kell bújnotok és varázstárgyakat kell összegyűjtenetek a labirintusban! De vigyázzatok, a labirintus falaiba ütközve nehéz a továbbhaladás – ha megjegyzitek a fal alapján lévő színt, eltűnik előletek a fal! Küzdjetek meg együtt a legyügyesebb varázslótanonc címért! Az Elvarázsolt Labirintus társasjáték egy izgalmas és szórakoztató játék, amelyet 2-4 játékos játszhat. A játékot 7 éves kortól ajánljuk, és akár 30-40 percig is eltarthat a játékidő, attól függően, hogy milyen ügyesek a játékosok. A játék célja, hogy a játékosok varázstárgyakat gyűjtsenek a labirintusban, de csak akkor tudnak előre lépni, ha helyesen mondják ki a színeket, amelyek az egyes falak alapozásán láthatóak. Ha valaki eléri a célját, a falakat újra fel kell építeni mindenhol, így mindig más és más útvonalon kell eljutni a varázstárgyakhoz. Az Elvarázsolt Labirintus többszörös díjnyertes játék, amely elnyerte a 2009-es Kindespiel des Jahres játék díját. Ez egy nagyszerű játék, amely fejleszti a memóriát, a figyelmet és a stratégiai gondolkodást. A játékot rendkívül egyszerű megtanulni, így bármelyik játékos élvezheti a játékot. Ha szeretnél egy izgalmas és szórakoztató játékot, amelyet bármely korosztály élvezhet, akkor az Elvarázsolt Labirintus társasjáték tökéletes választás. A játék könnyen hordozható, így bárhová magaddal viheted, és garantáltan jó szórakozást nyújt minden játékosnak. Ne habozz tovább, szerezd be most az Elvarázsolt Labirintus társasjátékot és élvezd a játék izgalmait!

Gyakori kérdések

Ár a Az elvarázsolt labirintus társasjáték – fémdobozos kiadás lhaj 2800 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Jumanji társasjáták új kiadás, Sólyomszem kártyajáték, Tokió Királya társasjáték-King of Tokyo magyar kiadás – Iello, Memo Diabolo – Djeco -DJ08457