Barátságos bestIák – Képalkotás festéssel – Fanciful bestiary – DJ09658

3 390 Ft

Cikkszám: 3070900096585 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Egyedi, modern illusztráció a Djeco-tól, amit most te tehetsz színessé! Barátságos besták – Képalkotás festéssel – Fanciful bestiary – DJ09658 Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Barátságos bestIák – Képalkotás festéssel – Fanciful bestiary – DJ09658 lhaj 3390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Készségfejlesztő játék gyerekeknek - Hasonló termékek: Mini LÜK LDI-246 Látom, értem, tudom, Old Mac Donald lottó OR071 – Orchard, Képek, számok, kiegészítések – Eduludo – Djeco, Mox fejlesztő játék, 3db-os szett, 3 színű