Bébi állatok – Dominó – Domino Small animals – DJ08255

4 360 Ft

Cikkszám: 3070900082557 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco egyik legnépszerűbb terméke a állatokkal teli képfelismerő játék és bevezetés a számokba, amelyet már óvodás kortól ajánlunk. A játékidőt pedig maguk a játékosok határozzák meg, így a játék bármilyen hosszúságú is lehet. A játék két részből áll: az állatokkal teli dominók párosításából, valamint a számok megfeleltetéséből. A játék során a gyerekeknek lehetősége lesz fejleszteni a számolási, logikai és vizuális képességeiket is, miközben szórakoznak. Ez a termék 28 darab kétoldalas dominót tartalmaz, amelyek mindegyike egy állattal és egy számmal van ellátva. A játékosoknak a dominóikat kell összepárosítaniuk, és megfeleltetniük kell az azonos állatokat vagy számokat. A játék úgy működik, hogy minden játékos hat darab dominót kap, és az első játékos letesz egy dominót az asztalra. Ezután a többi játékos felváltva lerak egy dominót, és a játékot az nyeri, akinek először elfogynak a dominói. A Djeco állatokkal teli képfelismerő játék és bevezetés a számokba számos díjat nyert az évek során, és a szülők és a gyermekek körében egyaránt nagyon népszerű. Ez a játék nem csak szórakoztató, de egyben tanító is, így minden szülőnek ajánljuk, aki szeretné, ha a gyermekük fejlesztené a kognitív képességeit, miközben jól szórakozik. Könnyen hordozható, így a játék bárhová magaddal viheted. Rendeld meg még ma a Djeco állatokkal teli képfelismerő játékát és élvezd a játék örömét családdal és barátokkal!

Gyakori kérdések

Ár a Bébi állatok – Dominó – Domino Small animals – DJ08255 lhaj 4360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Figyelem, emlékezet - Hasonló termékek: Little circuit – Színlépegetős társasjáték – Djeco, Little mémo – Egy kis memória társasjáték – Djeco, Állatos memória lottó – Memória játék – Mémo loto shop – DJ08537, Tapikékoi – Figyelem fejlesztő társasjáték – Tapikékoi – Djeco