Állatos memória lottó – Memória játék – Mémo loto shop – DJ08537

4 560 Ft

Cikkszám: 3070900085374 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A klasszikus bingó memo játék kis bolti kiadásban. A készletben 4 kartontáblát találsz különböző üzletek képeivel, 4 bevásárlólistát és 16 zsetont a boltban megvásárolható tárgyakkal. A játék tökéletesen megtanít a felfogóképességre és a győzelem és a vereség képességére. 3+ életkor Csomagolási méret: 21.5cm x 21.5cm x 4cm Az állatos memória lottó egy klasszikus memória játék kisbolti kiadása, amely tökéletesen fejleszti a felfogóképességet és a győzelmi és veszteségi képességeket. A játékot 3 éves kortól ajánljuk és több játékos játszhatja egyszerre. A készletben 4 kartontáblát találsz különböző üzletek képeivel, 4 bevásárlólistát és 16 zsetont a boltban megvásárolható tárgyakkal. Az állatos memória lottó egy nagyszerű módja annak, hogy a gyerekek játékosan tanuljanak. Megtanulhatják az állatokat, az üzletek és boltok nevét és a különböző élelmiszerek árát. A játék célja, hogy megtaláljuk az összes párját az állatoknak és a boltoknak a táblán. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy az egész család együtt játsszon és szórakozzon, miközben fejleszti a memóriájukat és a figyelmüket. A játék csomagolási mérete 21.5cm x 21.5cm x 4cm, így könnyen magaddal viheted bárhová is mész. A Djeco márka megbízható és minőségi játékairól ismert, így biztos lehetsz benne, hogy a termék tartós lesz és hosszan tartó szórakozást nyújt a gyermekeknek. Az állatos memória lottó elnyerte a legjobb gyerekkönyv és játék díjat, így biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőségű és nagyszerű választás, ha egy fejlesztő és szórakoztató játékot keresel a gyerekeknek. Vásárold meg most és élvezd a játék örömét és a fejlesztést is, amelyet kínál.

Gyakori kérdések

Ár a Állatos memória lottó – Memória játék – Mémo loto shop – DJ08537 lhaj 4560 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Figyelem, emlékezet - Hasonló termékek: Little circuit – Színlépegetős társasjáték – Djeco, Tip Top Clap kártyajáték / cselekvés,memória / – Djeco, Állati memória hangokkal – Memória játék – Memo Meuh – Djeco, Sardines memória játék – Djeco