Bogarak – Papírszobor készítése hajtogatással és ragasztással – Paper bugs – DJ09449

7 540 Ft

Cikkszám: 3070900094499 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A nagyított rovarok gyönyörűek és lenyűgözőek. A francia Djeco márka Paper Bugs kézműves készletével a gyerekek elkészíthetik a legszebb rovarokat, és aranyszínű fényt adhatnak nekik. Hajtsa össze az előre kivágott rovarrészeket, hogy összeszerelje őket. A ragasztó és a kétoldalas ragasztószalag biztosítja, hogy a bogarak jól tartsák a formájukat. Az aranyszínű fém részletek és a dekoratív matricák gyönyörű gyűjtői tárgyakká teszik a rovarokat. A rovarkészlet tartalma: – 4 illusztrált kartonlap (15 x 20 cm), – hullámkarton darabok, – 23 darab papír, – 1 ív matrica, – 1 lap kétoldalas ragasztóhab, – 1 tubus ragasztó, – 1 füzet lépésről lépésre színes magyarázattal. Anyag: – FSC tanúsítvánnyal rendelkező karton és papír. Stabil kartondobozba csomagolva. A Djeco Paper Bugs készlete a kreativitás és a tudomány ötvözete. A játék segítségével a gyermekek nem csak kézzel-lábbal megérintik a természetet, de meg is értik annak működését. A készlet tartalma lehetővé teszi, hogy a gyerekek a leggyönyörűbb és leglenyűgözőbb bogarakat alkossák meg, hogy aztán arany fényt adjanak nekik, amely még különlegesebbé teszi a végeredményt. A készlet nem csak szórakoztató, de hasznos tevékenységet is biztosít. Az összeszerelés során a gyerekeknek figyelniük kell a részletekre és a precizitásra, amely az élet minden területén hasznos lesz számukra. A készlet tartalmazza az összeszerelési útmutatót, amely segít a gyermekeknek a lépésről lépésre történő építésben. A Djeco márka minőségi és biztonságos játékokat kínál a gyermekek számára. A Paper Bugs készlet kiváló minőségű anyagokat tartalmaz, beleértve a FSC tanúsítványú kartonokat és papírokat is. A készlet biztonságos és stabil kartondobozban van csomagolva, így a gyerekeknek nem kell aggódniuk a játék sérülése miatt. A készlet 4 illusztrált kartonlapot tartalmaz, hullámkarton darabokat, 23 darab papírt, egy ív matricát, egy lap kétoldalas ragasztóhabot, egy tubus ragasztót és egy füzetet a lépésről lépésre magyarázatokkal. A készlet ajánlott korosztálya 7 éves kortól, és akár többen is játszhatnak vele egyszerre. A játék időtartama változó, attól függően, hogy milyen bonyolult bogarakat készítenek a gyerekek. A Djeco Paper Bugs készlet tökéletes ajándék a gyerekek számára, akik szeretnek alkotni és a természetet felfedezni. A végeredmény gyönyörű, és a gyermekek büszkék lesznek az alkotásukra, amelyet akár díszként is felhasználhatnak. A készlet elnyerte a 2018-as Toy Award díjat is, ami biztosítja a minőséget és a játék értékét. A Djeco Paper Bugs készlet a gyermekek számára kiváló szórakozást és tanulást biztosít, és garantáltan elvarázsolja őket a bogarak világával.

Gyakori kérdések

Ár a Bogarak – Papírszobor készítése hajtogatással és ragasztással – Paper bugs – DJ09449 lhaj 7540 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Képzelet - Hasonló termékek: Mini vasút szett – Minitrain, Sötét koponya – Arty toys – Skull night – DJ06912, Kalóz – Arty toys – Biglos – DJ06842