Sötét koponya – Arty toys – Skull night – DJ06912

3 890 Ft

Cikkszám: 3070900069121 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Kardjával és pajzsával felfegyverkezve Kalóz a legfenyegetőbb harcos harcos a környéken. Az Arty Toys játékokat a művészi játékok trendje ihlette, és az élet minden területéről érkező művészek tervezték, illusztrátorok és tervezők adják meg minden egyes figurának a saját, eredeti csavarját. A Djeco Skull Night játékkal egy igazán fenyegető és veszélyes kalóz világába csöppenhetsz. Ez a játék egy mozgó figura, amelyet művészek terveztek és illusztráltak, így minden egyes figura egyedi és különleges. A Skull Night kalóz kardjával és pajzsával felszerelve érkezik, így készen áll a harcra. A játék készítői olyan művészi játékok trendjéből merítettek ihletet, amely minden korosztály tagjait lenyűgözi. A játékot egy vagy több személy is játszhatja, így kiválóan alkalmas akár baráti összejövetelekhez is. Az ajánlott életkor 4 éves kortól kezdődik, így már a kisebb gyerekek is élvezhetik ezt a remek játékot. A játékidő változó, hiszen mindenkinek saját történeteit és mesés kalandjait adja, amelyben a szereplők a Skull Night kalózzal is találkozhatnak. A Djeco márka termékeit számos díjakkal jutalmazták, így a Skull Night játék sem maradt ki ebből. Az Arty Toys sorozat részeként a játék kiállítható, gyűjthető vagy akár saját történeteink főszereplőjeként is használható. A DJ06912 cikkszámú Skull Night játék egy igazán izgalmas és látványos darab, amely minden játékos számára egyedülálló és különleges élményt nyújt. Fedezd fel a kalózok világát és szállj harcba a Skull Night kalózzal a győzelemért! A játék kiváló választás lehet ajándéknak, hiszen minden gyerek örömmel fogja játszani és gyűjteni a Djeco Arty Toys sorozat figuráit.

Gyakori kérdések

Ár a Sötét koponya – Arty toys – Skull night – DJ06912 lhaj 3890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Képzelet - Hasonló termékek: Mini vasút szett – Minitrain, Bogarak – Papírszobor készítése hajtogatással és ragasztással – Paper bugs – DJ09449, Kalóz – Arty toys – Biglos – DJ06842