Brainbox – Mítoszok és szörnyetegek társasjáték

5 867 Ft

Cikkszám: 5025822936592 Kategória:

Leírás

Memória és megfigyelőképesség fejlesztése mellett tárgyi tudást is nyújt játékos formában a Brainbox Mítoszok és szörnyetegek társasjáték már 8 éves kortól! Szörnyeteges kihívás az agynak! A Brainbox – Mítoszok és szörnyetegek társasjáték az ideális választás minden olyan játékos számára, aki szeretne jól szórakozni, miközben fejleszti a memóriáját és a megfigyelőképességét. Az egész család összeülhet, hogy megmérettesse magát a görög mitológiával kapcsolatos kérdésekkel és feladatokkal. A játék már 8 éves kortól ajánlott, így a kisebbek is élvezhetik a játék izgalmait. A játékidő pedig rugalmas, így akár egy rövid időszakban is el lehet játszani, de akár hosszabb időt is eltölthetünk vele. A Brainbox – Mítoszok és szörnyetegek társasjáték több díjat is elnyert, amely biztosíték arra, hogy a játék minőségi és élvezetes szórakozást nyújt. A játék célja, hogy a játékosok minél több információt jegyezzenek meg a kártyákról, majd megpróbálják helyesen megválaszolni a dobott kérdéseket. Azok a játékosok, akik a legtöbb pontot szereznek, megnyerik a játékot. A Brainbox – Mítoszok és szörnyetegek társasjáték nem csak szórakoztató, de fejleszti a memóriát, a koncentrációt és a megfigyelőképességet is. Ha szeretnéd, hogy a családod is élvezze a játék izgalmait és közben fejlessze képességeit, akkor ne habozz, vásárolj egy Brainbox – Mítoszok és szörnyetegek társasjátékot még ma!

Gyakori kérdések

Ár a Brainbox – Mítoszok és szörnyetegek társasjáték lhaj 5867 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Bőr pohár kockajátékokhoz – Piatnik, Makkant Mókus társasjáték Smart Games, Quoridor Mini társasjáték Gigamic, Mesélős utazó játék – Mini Travel – Stori – Djeco