Chipe Cocos – Gondolkodást fejlesztő társasjáték – Chipe Cocos – DJ08594

9 890 Ft

Cikkszám: 3070900085947 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A majombandák a kókuszdióért harcolnak a fák tetején lévő ülőalátéteken. Melyik majomcsapat a legjobban szervezett és a legtöbb kókuszdiót szedi le azáltal, hogy kiszorítja az ellenfél majmokat, mielőtt a tigris megérkezik? Stratégiai játék Különleges játéktábla 2 játékos számára. Egy nagyon egyszerű mozgásos játék, ahol fontos a stratégia és az előrelátás. Tartalom: 1 játéktábla (előlap: 3 és 4 játékos, hátlap: 2 játékos), 24 majomfigura, 48 lapka. Játékszabályok 10 nyelven. Játékosok száma: 2-4 Játék időtartama: 20 perc Életkor: 8-99 év Csomagolási méret: 30 x 28 x 4 cm A Chipe Cocos egy fantasztikus gondolkodást fejlesztő társasjáték, amelynek segítségével egy izgalmas majomcsapat részesei lehetünk. A játékosok feladata, hogy minél több kókuszdiót szedjenek össze, mielőtt a tigris megérkezik. A játék stratégiai elemeket tartalmaz, így fontos, hogy előrelátóan gondolkodjunk és jól szervezzük meg a majomcsapatunkat. A játékmenet egyszerű, így a gyerekek és a felnőttek egyaránt élvezhetik a játékot. A játék tartalma egy különleges játéktábla, amely két játékos számára lett tervezve. Emellett 24 majomfigura és 48 lapka is található a játékban, valamint szabályok, amelyek 10 nyelven érhetőek el. A játékhoz 2-4 játékos játszhatnak, az ajánlott életkor pedig 8-99 év. A játék időtartama 20 perc, így rövid idő alatt élvezhetjük ezt a fantasztikus játékot. A Chipe Cocos már elnyerte a játékosok és a szakértők elismerését is. A játék nem csak szórakoztató, de segít a gondolkodás és a stratégiai képességek fejlesztésében is. A játék csomagolási mérete 30 x 28 x 4 cm, így könnyen tárolható és szállítható. Ha szeretnéd fejleszteni a gondolkodásodat és élvezni egy fantasztikus játék élményt, akkor a Chipe Cocos a tökéletes választás számodra! Vásárold meg most a Chipe Cocos társasjátékot, és élvezd a majomcsapat harcát a kókuszdiókért!

Gyakori kérdések

Ár a Chipe Cocos – Gondolkodást fejlesztő társasjáték – Chipe Cocos – DJ08594 lhaj 9890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Csodás girland készítés – Origami – Folding garlands – Djeco, Quercetti: Jumbo Pötyi Járművek 62 db-os szett, Nyunyó társasjáték, BrainBox elektronikai Autók és hajók készlet (Cars " Boats)