Cicás esőköpeny – Gyermek esőköpeny – Cat – DD04670

8 260 Ft

Cikkszám: 3070900046702 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Az esős idők semmilyen gyerek játékát nem kell tönkretenni, ha van egy ilyen Csodás Macska Esőkabátunk, amit a Djeco játékszakértői terveztek. Ez a praktikus, könnyen fel- és levehető poncho formájú esőkabát, melynek vidám, színes macskás mintázata biztosan felvidítja a legszomorúbb napokat is. Az esőkabát puha EVA anyagból készült, ami kellemes tapintású és kényelmes viseletet biztosít a legkisebbeknek is. A divatos esőkabátot a Djeco Gato esernyőjével kombinálva garantáltan kiváló stílusérzéket mutathatunk. Az esőkabát egy poncho stílusú kialakítással rendelkezik, amelynek köszönhetően a gyerekek nagyobb mozgásszabadságot élvezhetnek, és biztonságban érezhetik magukat a mellékelt nyak és ujjak rugalmas záróelemének köszönhetően. Az esőkabát egyedülálló jellegét a színes és ragyogó minta adja, ami a gyerekeknek örömet okoz és azokat a szürke, esős napokat varázsolja színesebbé. Az esőkabát méretei nagyobbak, 80 x 46 cm-esek, és kényelmesen elférnek a 3 és 5 év közötti gyermekek számára. Az esőkabát a Djeco DD04670 cikkszámmal rendelkezik, és tökéletes ajándék lehet kisgyerekeknek, akik szeretnek játszani az esőben. Az esőkabát nem csak egy praktikus és divatos ruhadarab, hanem egy olyan ajándék is, amely az egész család számára hasznos lehet. A Djeco Csodás Macska Esőkabát kitűnő választás minden gyerek számára, és garantáltan elnyeri az egész család tetszését!

Gyakori kérdések

Ár a Cicás esőköpeny – Gyermek esőköpeny – Cat – DD04670 lhaj 8260 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Esernyő gyerekeknek - Hasonló termékek: Teknős az esőben – Gyermek esőköpeny – Turtle – DD04673, Rakéták – Gyermek esőköpeny – Rocket – DD04683, Óceáni esőköpeny – Gyermek esőköpeny – Ocean – DD04672, Szuperhősök – Gyermek esőköpeny – Super hero – DD04682