Óceáni esőköpeny – Gyermek esőköpeny – Ocean – DD04672

8 260 Ft

Cikkszám: 3070900046726 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco márka egy újabb fantasztikus terméke, amely még az esős napokat is varázslatosabbá teszi! Az alucináns poncho egyedülálló kialakításának köszönhetően, könnyedén felhelyezhető és levenni is, így garantálva a gyermekeknek a szabadságot és a biztonságot az esős időben. A puha, szemi-transzparens anyagból készült poncho cserélhető, színes tengeri világ mintával van ellátva, amely varázslatos és vidám hangulatot kölcsönöz a legesősebb napoknak is. A cierres a presión nyak és ujjzárók segítségével még könnyebbé teszi a poncho fel-és levételét, így a gyermekek szabadon mozoghatnak az esős időben is. A poncho ajánlott életkora +3 éves kortól, és a szülők ellenőrzése mellett a fiatalabb gyermekek is használhatják, akik így az élményeket és a felfedezést élvezhetik az esős időben is, miközben szárazon és kényelmesen vannak. A Djeco márka egy olyan minőségi játék, amely elnyerte a szülők és a gyerekek bizalmát világszerte. A poncho méretei 80 x 46cm, így megfelelő védelmet nyújt a gyermekek számára az esős napokon. A termék egyedülálló designja és minősége biztosítja az örök élményeket az esős időben is. Összefoglalva, ha szeretnéd, hogy a gyermekeid biztonságosan és kényelmesen élvezzék az esős időt, akkor a Djeco alucináns ponchója az, amit keresel. Garantáltan meglepetést okoz a környezetednek, valamint az összes szülő szívében helyet kap, amikor látni fogják gyermekeiket boldogan és kényelmesen játszani az esős időben. Vásárold meg most ezt a fantasztikus ponchót, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Gyakori kérdések

Ár a Óceáni esőköpeny – Gyermek esőköpeny – Ocean – DD04672 lhaj 8260 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Esernyő gyerekeknek - Hasonló termékek: Légiesség – Gyermek esőköpeny – Lightness – DD04680, Rakéták – Gyermek esőköpeny – Rocket – DD04683, Cicás esőköpeny – Gyermek esőköpeny – Cat – DD04670, Erdei kemping esőköpeny – Gyermek esőköpeny – Campaign – DD04671