Pöttyös matricázó – Matrica szett – With coloured dots – DJ09044

2 340 Ft

Cikkszám: 3070900090446 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Egy szuper matricaszett, aminek segítségével a gyerekek gyakorolhatják a színfelismerést. Az aranyos állatkákat ábrázoló alaprajzokat kell kiegészíteni a megfelelő színű matricapöttyökkel. A kézügyesség fejlesztésére is alkalmas. A szettben található 4 alapkép és hozzájuk 484 matrica pötty. A Djeco Pöttyös Matricázó Matrica Szett egy fantasztikus játék, amely tökéletes választás gyerekek számára, akik szeretik a színeket és az állatokat. A játék célja, hogy a gyerekek gyakorolják a színfelismerést és fejlesszék kézügyességüket. A szettben 4 különböző alapkép található, amelyeken aranyos állatkák szerepelnek. A gyerekeknek fel kell ismerniük, hogy milyen színű matricapöttyökre van szükségük, majd a helyes helyre kell ragasztaniuk azokat. A játékhoz összesen 484 matrica pötty tartozik, így a gyerekek számos lehetőséget találnak arra, hogy kreatívan kibontakozzanak. A Djeco Pöttyös Matricázó Matrica Szett ideális választás olyan gyerekek számára, akik szeretik a kihívásokat és szeretnek kreatívan alkotni. A játékhoz nincs szükség különösebb előképzettségre, így bárki könnyen játszhat vele. A játékot egyedül vagy többen is játszhatják, így kiváló lehetőséget nyújt a baráti összejövetelekre vagy családi programokra. A Djeco márka hosszú évek óta a legjobb minőségű játékokat gyártja gyerekeknek. Az elnyert díjak és számos elégedett ügyfél bizonyítják a cég elkötelezettségét a kiváló minőség és a gyerekek szórakoztatása iránt. Ha szeretnéd, hogy a gyermekednek örömet okozzon egy játék, amely segíti a színfelismerést és a kézügyesség fejlesztését, akkor a Djeco Pöttyös Matricázó Matrica Szett az ideális választás számodra. Rendeld meg még ma a gekkotoys.hu webáruházból!

Gyakori kérdések

Ár a Pöttyös matricázó – Matrica szett – With coloured dots – DJ09044 lhaj 2340 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Parti, Szülinapi Kellékek - Hasonló termékek: Űrbéli kaleidoszkóp – Csináld magad – Space immersion – DJ07922, Sabina dupla jegyzetfüzete – 2xA/6 Jegyzet füzet – Sabina little notebooks – Djeco – DD03599, Élet a tanyán – Csináld magad – Farm – DJ08000, Martina író szettje – Levelező készlet fémes hatással – Martyna writing set