Csillagos baba táska – Pomea baba kiegészítő – Sweet dreams – DJ07849

6 960 Ft

Cikkszám: 3070900078499 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Egy szépen nyomtatott kerek táska, amely mindent tartalmaz, ami a babával való lefekvési rituálé reprodukálásához szükséges: egy képeskönyvet a meséléshez és egy puha, nyuszifüles takarót a nyugodt éjszakához. Minden, ami a jó alváshoz szükséges! A Djeco Sweet Dreams Pomea baba kiegészítő egy olyan játék, ami tökéletesen eljátszható az esti lefekvés rituáléjának részeként. A szépen nyomtatott, kerek táska minden fontos kelléket tartalmaz, amire szükséged lehet, hogy a babával együtt álomba merüljetek. A táska tartalmaz egy mesekönyvet, amely segít a babának elaludni és egy puha, nyuszifüles plüssfigurát, amely biztosítja a békés alvást. Az egyszerűen használható játék minden fontos elemét tartalmazza, hogy együtt tölthessétek az esti órákat, és az elalvás minden pillanatát élvezhessétek. A Sweet Dreams Pomea baba kiegészítő ideális ajándék azoknak a gyermekeknek, akik szeretnek játszani, és különösen azoknak, akik szeretnek meséket hallgatni, amikor az est már elérkezett. A játékhoz szükséges elemek minőségi anyagokból készültek, hogy biztosítsák a hosszú élettartamot és a biztonságos játékot. A játékot 2 éves kortól ajánljuk, és több ember is játszhat vele, ami még izgalmasabbá teszi az élményt. A játékidő természetesen eltérő lehet attól függően, hogy milyen hosszú mesét hallgattok el, de a játék hosszú távú használatát garantálja. A Djeco márka termékei között kiemelkedő a Sweet Dreams Pomea baba kiegészítő, amely már elnyerte a gyermekek és a szülők szívét. A Djeco egy olyan márka, amely magas minőségi követelményeket állít a játékainak, hogy biztosítsa a gyermekek biztonságos és szórakoztató játékát. A Sweet Dreams Pomea baba kiegészítő egy nagyszerű választás a gyermekek számára, akik szeretnének elmerülni az esti mesékben, és egyúttal biztosítani kényelmes és pihentető alvást maguknak és a babájuknak.

Gyakori kérdések

Ár a Csillagos baba táska – Pomea baba kiegészítő – Sweet dreams – DJ07849 lhaj 6960 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Maci horgászat – Mágneses horgászat – Fuzzyfish – DJ01613, Fiodor és a divat – Színező – Fiodor & friends – DJ09544, Hurkok – Képalkotás kolázs technikával – Primavera – DJ09488, Pinty madaras dallamok – Zenélő ékszerdoboz – Chaffinch's melody – Djeco