Csillogó állatok – Csillogó mozaikkép készítő – Oaxacan – DJ08891

3 450 Ft

Cikkszám: 3070900088917 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Mozaikkép készítő készlet mexikói stílusban. A készlettel két színpompás képet tudsz elkészíteni a színes, csillógó öntapadós mozaikdarabok segítségével. Szem-, kéz koordináció, finommotorika fejlesztésére kiváló kézügyesség fejlesztő játék. A Djeco márka termékei között megtalálható a Csillogó állatok – Csillogó mozaikkép készítő készlet mexikói stílusban, amely garantáltan lefogja kötni a gyerkőcöket. A készlet lehetőséget ad arra, hogy két színpompás állatot hozzanak létre, használva a színes, csillógó öntapadós mozaikdarabokat. A játék segíti a szem-kéz koordináció és finommotorika fejlesztését, emellett pedig kiváló kézügyesség fejlesztő játéknak bizonyul. Az ajánlott korosztály a 6 évestől egészen 10 éves korig terjed, azonban bizonyos esetekben a fiatalabb gyerekek is élvezhetik a játékot szülői felügyelet mellett. A játékidő változó, attól függően, hogy a gyerek mennyi időt szán a játékra, illetve mennyire részletesen szeretné elkészíteni az állatokat. A Csillogó állatok – Csillogó mozaikkép készítő készlet mexikói stílusban elnyerte a Parents’ Choice Silver Award díját, ami azt jelenti, hogy a játék magas minőségi színvonalat és értéket képvisel. A készlet egyszerre fejleszti a kreativitást, a kézügyességet és a koordinációs képességeket, így változatosságot és kihívásokat nyújt a játékosoknak. Ne habozz, és dobd fel a gyerekek szabadidejét a Csillogó állatok – Csillogó mozaikkép készítő készlet mexikói stílusban, amely garantáltan szórakoztató és fejlesztő időtöltést nyújt minden korosztálynak. Vásárold meg most a Djeco cikkszám: DJ08891 alapján, és könnyedén készülhetsz fel a következő alkotói kihívásra!

Gyakori kérdések

Ár a Csillogó állatok – Csillogó mozaikkép készítő – Oaxacan – DJ08891 lhaj 3450 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Szárnyaló szivek – Karkötő készítő – Heart Heishi – DJ00015, Korokon át divattal – Színező festékkel és kétoldalú filctollal – Dresses throght the ages – Djeco, Virágmandala – Képalkotás filccel – Flora – DJ09477, Dinoszauruszok – Képalkotás fém fóliával – Jurassic – Djeco – DJ09518