Virágmandala – Képalkotás filccel – Flora – DJ09477

6 130 Ft

Cikkszám: 3070900094772 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A mellékelt filctollak-kefék segítségével színezd ki a képeket a FLOWERS motívummal. Az illusztrációkat díszes, kiemelt arany kontúrokkal látták el, hogy megkönnyítsék a színezést. A színes művészeti szettek az Artistic termékcsalád részét képezik, a kreatív technikák sokaságát kínáló mini kollekciókat. A készlet tartalmazza: – 4 kártya dombornyomott arany kontúrral a könnyű színezéshez – 6 ecsetelős filctoll – lépésről lépésre képi utasítások Életkor: 6-10 év Az illusztrációk méretei: 14 x 16 cm Csomagolási méretek: 15,5×18,5×3 cm. A Djeco Virágmandala – Képalkotás filccel – Flora – DJ09477 egy fantasztikus művészeti sorozat zsebkiadásban. Ez a színes művészeti szett az Artistic termékcsalád részét képezi, amely rengeteg kreatív technikát kínáló mini kollekciókat tartalmaz. A készlet célja, hogy segítsen a gyerekeknek az alkotásban, és fejlessze a kreativitásukat. A mellékelt filctollak és ecsetek segítségével színezhetik ki a Flowers motívummal ellátott virágos mandalákat. Az illusztrációk díszes, kiemelt arany kontúrokkal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a színezést. A készlet 4 kártyát tartalmaz, amelyek mindegyike dombornyomott arany kontúrral rendelkezik, hogy a színezés még könnyebb legyen. A 6 ecsetelős filctoll segítségével a gyerekek kreatívan és szabadon színezhetik ki a mandalákat, és lépésről lépésre követhetik a képi utasításokat. Az illusztrációk méretei 14 x 16 cm, míg a csomagolás méretei 15,5×18,5×3 cm. Ideális ajándék ötlet és egy fantasztikus módja annak, hogy ösztönözze a gyerekek fantáziáját és kreativitását. A terméket 6-10 éves korú gyerekeknek ajánljuk. Ez a játék lehetővé teszi, hogy a gyerekek fejleszthessék a finommotorikus képességeiket, és kifejezésre juttathassák kreativitásukat. A játék segít a gyerekeknek megismerni az alapvető színeket, és segít nekik a színkombinációk megértésében és használatában. A Djeco Virágmandala – Képalkotás filccel – Flora – DJ09477 számos díjat nyert a legjobb gyerekjátékok között. Ez a játék nem csak szórakoztató és kreatív, hanem kiváló módja annak, hogy a gyerekek fejlődjenek és tanuljanak. Ha szeretnél egy olyan játékot, amely segít a gyerekeknek kreatívan alkotni, akkor ez az ideális választás. Adj egy esélyt a gyerekeknek, hogy kreatívabbak legyenek, és élvezzétek együtt a színezés örömét ezzel a fantasztikus művészeti szettel.

Gyakori kérdések

Ár a Virágmandala – Képalkotás filccel – Flora – DJ09477 lhaj 6130 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: A mélység titkai – Képalkotás karc technikával – Topsy-turvy – DJ09714, Atlantisz gyermekei – Képalkotás szalagokkal – Atlantis – DJ09489, Nyomkövető művész – Rajzolást segítő szett – Tracing is an art – DJ09289, Virágos jegyzetfüzet – 2 db A/6-os – Cecile little notebooks – DD03523