Cukiságok – Csináld magad – Kawaii world – DJ08007

4 050 Ft

Cikkszám: 3070900080072 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Kreatív készlet különféle kartondarabokkal, amelyeket kiszínezhetsz és összerakhatsz, hogy vicces és rendkívüli szörnyek egész sorát alkothasd meg. A színezés minden kreatív szórakozása kombinálva a 3D-s tárgyak építésének lehetőségével. Órákig tartó kreativitást és szórakozást kínál! A Cukiságok – Csináld magad – Kawaii World kreatív készlet egy igazi csemege minden kreatív gyerkőc számára! A Djeco márka által készített termék, amely garantáltan elnyeri majd a gyerekek szívét, ugyanis a színezés kreatív örömét a 3D-s tárgyak építésével ötvözi. Az egyszerű és szórakoztató játékhoz ragasztó és olló sem szükséges, hiszen a vastag és erős kartonalkatrészek előre kivágottak és könnyen összeilleszthetők. A színes útmutató segítségével az egyes alkatrészek összeszerelése és festése is egyszerű, hiszen festési sablonokat is tartalmaz. A készlet minden tartozéka biztonságos és tartós anyagból készült, így a játék időtartama alatt sem kell aggódnunk a sérülés miatt. Az összeszerelés és a színezés pedig remek lehetőséget nyújt a gyerekeknek, hogy kreativitásukat és kézügyességüket fejlesszék. A Cukiságok – Csináld magad – Kawaii World kreatív készletet már 5 éves kortól ajánljuk, és a csomagolási mérete 26 x 26 x 2 cm. A játék ideális választás egyéni vagy csoportos játékokhoz is, és garantáltan órákig leköt majd minden gyereket. Ha szeretnél egy olyan terméket, amely kreatív és szórakoztató, akkor a Cukiságok – Csináld magad – Kawaii World kreatív készlet a tökéletes választás. Szerezd be most a Djeco termékét, és élvezd a kreativitás és szórakozás örömét!

Gyakori kérdések

Ár a Cukiságok – Csináld magad – Kawaii world – DJ08007 lhaj 4050 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Steve varázs tolla – Írószer – Steve magic pen – DD03768, Úrhajós szélforgó – Csináld magad – Stars – FSC MIX – DJ07956, Dinóvilág – 3D kreatív szett – The world of dinosaurs – Djeco – DJ09331, Virágos karkötő – Karkötő készítő – Tila and Flowers – DJ00020