Szivárvány – Gyöngyfűző – Wooden beads, Rainbow – DJ09823

4 560 Ft

Cikkszám: 3070900098237 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Készíts egyedi ékszerkollekciót ezzel az aranyos, cicás-szivárványos gyöngyfűző szettel! Kiválóan fejleszti a kézügyességet és segít a tervszerű gondolkodás kialakításában. A készlet 400 fa gyöngyöt tartalmaz, beleértve a cicákat, a felhőket és a szivárványokat, továbbá 6 méternyi fonalat a fűzéshez. A Djeco márka egyik legújabb játéka a Szivárvány gyöngyfűző, amely kiválóan fejleszti a kézügyességet és a tervszerű gondolkodást. A játék 400 fa gyöngyöt tartalmaz, beleértve a cicákat, a felhőket és a szivárványokat, továbbá 6 méternyi fonalat a fűzéshez. A játékhoz tartozik egy szivárványos fűzőtű is. A Szivárvány gyöngyfűző egy fantasztikus játék, amely lehetővé teszi, hogy kreativitásodat és kézügyességedet kamatoztasd. A játék segítségével egyedi ékszerkollekciót készíthetsz magadnak vagy ajándékba valakinek. A cicás-szivárványos dizájn tökéletesen illik a gyerekek világába, hiszen vidám és színes, így a játék még szórakoztatóbbá válik. A játék ajánlott korosztálya 6 éves kortól, és akár többen is játszhatnak vele egyszerre. A játékidő változó, hiszen a gyerekek saját tempójukban dolgoznak a gyöngyökkel. A Djeco márka egyébként is híres a minőségi és tartalmas játékokról, amelyek nem csak szórakoztatják a gyerekeket, hanem fejlesztik is őket. A Szivárvány gyöngyfűző nyert már több elismerést is, így biztos lehetsz benne, hogy egy kiváló minőségű és szórakoztató játékot vásárolsz. Ha szeretnél egy olyan játékot, amely fejleszti a gyerekek kézügyességét és kreativitását, akkor a Szivárvány gyöngyfűző a tökéletes választás. Legyen az egy ajándék vagy egy szórakoztató időtöltés otthon, a játék mindig garantáltan szórakoztató és hasznos elfoglaltság lesz. Vásárold meg most a gekkotoys.hu webáruházból, és nézd meg a többi Djeco játékot is!

Gyakori kérdések

Ár a Szivárvány – Gyöngyfűző – Wooden beads, Rainbow – DJ09823 lhaj 4560 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Körmöcske szett piros – Körmöcske/Francia kötés – French knitting Elodie (red) – Djeco, Repülő Szofi – Satírozó képregény – Flying Sofye – Djeco – DJ09558, Dzsungel állatok – Akvarell készlet -Backlight – Djeco, Ragyogó csillagok és gyöngyök – Ékszerkészítő szett – Pearls and stars – Djeco