Delicate ballerina – Zenélő ékszerdoboz – Djeco – DJ06085

8 590 Ft

Cikkszám: 3070900060852 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Finom balerina A Délicate Ballerine egy gyönyörűen illusztrált zenedoboz, amely egy fiókkal rendelkezik ékszerek és titkok tárolására. Forgasd el a kurblit, nyisd ki a dobozt, és meglepetés! Egy finoman faragott balerina fordul meg és tükröződik egy sziluett-tükörben Carl Maria von Weber Meghívás a keringőre című művének zenéjére. A belső tér puha bársonnyal bélelt. A dallam körülbelül 2 perc 30 másodpercig tart. Szép dekoráció a gyerekszobába és ideális születésnapi ajándék. Tartalma: papírral borított, fából készült zenedoboz, szép figurával, bársony belsővel, 1 fiókkal. Életkor : +4 Termék szélessége : 10,5 cm Termék magassága : 10,5 cm Termék mélysége : 8,5 cm A Djeco márka új játéka, a Délicate Ballerine egy igazi kincsesláda, amely nem csak a kedvenc ékszereinket őrzi, de varázslatos zenei élménnyel is ajándékoz meg minket. A finom balerinával és a gyönyörű illusztrációkkal ellátott ékszerdoboz mágikus pillanatokat teremt a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A játék kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, így nem csak esztétikai, hanem érzékszervi élményt is nyújt. A belső tér bársonyos bevonata biztosítja, hogy az ékszerek, kincsek biztonságban és puhaságban pihenjenek. A kellemes dallam pedig garantáltan elvarázsolja a kicsiket és felidézi a varázslatos tánckarok és bálok emlékét. A Délicate Ballerine bármilyen alkalomra kiváló ajándék lehet, hiszen a kisfiúk és kislányok egyaránt imádni fogják. Az ékszerdoboz méretei (10,5 x 10,5 x 8,5 cm) ideálisak az otthoni használatra, és egyaránt alkalmasak a kirándulások és utazások során is. A játék ajánlott életkora 4 éves kortól és a dal körülbelül 2 perc 30 másodpercig tart. A Délicate Ballerine egyedül vagy barátokkal is játszható, így garantáltan maradandó élményt nyújt a kicsiknek. A Djeco márka több díjat is elnyert már a minőségi és innovatív játékok kategóriájában, így biztosak lehetünk benne, hogy a Délicate Ballerine is kiváló minőségű és igényes játék. Vásárold meg te is a kedvenc ékszerdobozodat, amely egyszerre kényezteti a szemet és a fület!

Gyakori kérdések

Ár a Delicate ballerina – Zenélő ékszerdoboz – Djeco – DJ06085 lhaj 8590 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Zenedobozok, Ékszerdobozok - Hasonló termékek: Balerina melódia – Zenélő ékszerdoboz – The ballerina's tune – Djeco, Tündéri karkötő – Gyermek ékszer – Elfe bracelet Djeco – DJ06973, Eperke karkötője – Gyermek ékszer – Berry bracelet Djeco – DJ06978, Tündéri karkötő – Gyermek ékszer – Elfe bracelet Djeco – DJ06973