Lujza karkötője – Gyermek ékszer – Luz Bracelet Djeco – DJ06977

2 400 Ft

Cikkszám: 3070900069770 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Lujza karkötője a Djeco kivételes gyermekékszer kollekciójának egyik darabja. Az elegáns karkötő egy aranyozott fémláncon található, melyhez egy bájos Tinyly figurás medál és egy kis hold alakú színes charm is tartozik. A karkötő csatja állítható, így könnyedén illeszkedik a kicsik csuklójához. Ez a gyönyörű ékszer főként a kislányok számára készült, akik imádják a stílusos kiegészítőket. Ajánlott korosztály: 4 éves kortól. A Lujza karkötője nem csak egy egyszerű ékszer, hanem a gyerekek képzeletét is megmozgatja. Ezzel a különleges ékszerrel a kicsik saját divattervezővé válhatnak, és számtalan különböző stílusú szettet alkothatnak. Tökéletes ajándék bármilyen alkalomra, a Lujza karkötője igazi ékszerdobozban érkezik, így még különlegesebbnek tűnik. Tedd egyedivé a gyerekek öltözködését és örömet szerezz nekik ezzel a csodaszép gyermekékszerrel!

Gyakori kérdések

Ár a Lujza karkötője – Gyermek ékszer – Luz Bracelet Djeco – DJ06977 lhaj 2400 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Zenedobozok, Ékszerdobozok - Hasonló termékek: Eperke karkötője – Gyermek ékszer – Berry bracelet Djeco – DJ06978, Sidonia karkötője – Gyermek ékszer – Sidonie bracelet Djeco – DJ06976, Lovas karkötő – Gyermek ékszer – Joe bracelet Djeco – DJ06974, Éneklő kismadár – Zenélő ékszerdoboz – Night-singing