Douzanimo – Kooperatív társasjáték – Douzanimo – DJ08530

4 560 Ft

Cikkszám: 3070900085305 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Egy nagy bújócska van készülőben! Összeálltál a zebrával, a gazellával, a békával és a zsiráffal, hogy mindenkit megtalálj. De vajon elég jó lesz a memóriád ahhoz, hogy segítsd őket a keresésben? A Douzanimo egy nagyszerű kooperatív társasjáték a Djeco-tól, amely garantáltan lefoglalja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Egy nagy bújócskát játszotok, ahol egy csapatban kell elrejtőzni a zebrával, a gazellával és a zsiráffal, majd megtalálni a többi állatot. Azonban ehhez elég erősnek kell lenni a memóriádnak, hogy segíts a többieknek megtalálni az összes állatot. A játék tartalma 12 állatos lapka, amely 3 darabból áll, egy nagy központi lapkából és két kisebb darabból. Ezenkívül négy zseton is található a csomagban, melyek a zebra, gazella, zsiráf és béka formájában készültek. A játék szabályai tíz nyelven érhetők el, így mindenki könnyen megérti a játékmenetet. A Douzanimo kooperatív memóriajáték, amelyet 2-4 játékos játszhat. Az ideális játékidő 15 perc, így a gyerekeknek nem kell órákig játszaniuk ahhoz, hogy élvezhessék a játékot. Az ajánlott életkor 5-10 év, így a fiatalabbak is szívesen játszanak majd a Douzanimo-val. A Djeco DJ08530 cikkszámmal ellátott Douzanimo játék könnyen elpakolható, mivel a csomagolási mérete csak 11 x 22 x 4 cm. A játék nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a memóriát és a társasjátékok iránti szeretetet is. A Douzanimo kooperatív társasjáték már elnyerte a szülők és a szakértők bizalmát is. Ha szeretné, hogy a gyerekek fejlesztő játékkal töltsék az idejüket, akkor a Douzanimo a tökéletes választás. Nézz körül a gekkotoys.hu oldalon, és szerezd meg az egyik legnépszerűbb Djeco játékot a Douzanimo-t.

Gyakori kérdések

Ár a Douzanimo – Kooperatív társasjáték – Douzanimo – DJ08530 lhaj 4560 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gondolkodási műveletek - Hasonló termékek: Alakzatok és állatok – Forma párosító – Shapes & Animals – DJ08256, Egy kis pantomim – Kártyajáték – Little Mime – Djeco, A villám pasi – Puzzle 36 db-os – Laser boy – 36pcs – Djeco, Három kismalac és a farkas formadobozos kirakó – 24 db-os – The 3 little pig 24pcs. – Djeco