Űrállomás – Formadobozos puzzle – Space station – DJ07291

5 890 Ft

Cikkszám: 3070900072916 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A csillagközi világokkal való ismerkedés sosem volt még ilyen szórakoztató! A Djeco DJ3 állomása a legkisebb űrhajósok számára is lehetővé teszi, hogy a csillagos ég és a galaxisok titkaiba mélyedjenek el. A kirakós játék számos képet tartalmaz, amelyek mindegyike izgalmas, színes és érdekes. A gyönyörű illusztrációk mellett az állomás formája és a doboz rendkívül stílusos, így akár ajándékként is megállja a helyét._x000D_ _x000D_ A kirakós játék nem csak szórakoztató, de készségfejlesztő is, hiszen a kisgyermekek kézügyességét, logikai és problémamegoldó képességeit is fejleszti. A játék alkalmas egy vagy több gyermekkel való játszásra is, így a barátokkal és a családdal való közös játékélmény garantált. Az ajánlott életkor 5 éves kortól, míg a játékidő változó, a kirakós nehézségétől függően._x000D_ _x000D_ A Djeco márka egyébként ismert és elismert a magas minőségű és szórakoztató játékaival. A DJ3 állomás különösen népszerű, és számos díjat nyert már el a játékiparban. A sziluettdoboz is szemet gyönyörködtető, így akár el is helyezhető a gyerekszobában, hogy mindig kéznél legyen. Ne habozz, vásárold meg a Djeco DJ3 állomását, és kalandozzatok el a csillagok világába együtt!

Gyakori kérdések

Ár a Űrállomás – Formadobozos puzzle – Space station – DJ07291 lhaj 5890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gondolkodási műveletek - Hasonló termékek: Ki lakik a tojásban – Párosító puzzle – Funny eggs – DJ08193, Tekergő állatok – Útkereső – Spinamix – DJ01611, Erdei állatkák – 16 db-os fa puzzle -Puzzle Forest – Djeco, Szörnyecskés fal, 500 db-os művész puzzle, Monster Wall – 500 pcs – Djeco