Dzsungel túra – Művész puzzle 200 db-os – Children's walk

6 960 Ft

Cikkszám: 3070900076075 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

200 darabos művész puzzle, a hihetetlen élményért, és játékért! A Dzsungel túra – Művész puzzle 200 db-os – Children’s walk egy fantasztikus játék, amelyben a gyermekeknek lehetőségük van megismerkedni az absztrakt művészet világával, miközben fejlesztik a logikájukat és a kreativitásukat. A kirakó 200 kartondarabból áll, amelyeket a gyermekeknek kell összerakniuk a kép kialakításához. A játékhoz nincs szükség másra, csak a kirakóra és a játékosok fantáziájára. A játékot 1-2 fő részvételével lehet játszani, és az ajánlott korosztály 4 éves kortól kezdődik. A játékidő pedig attól függ, hogy a játékosok mennyire ügyesen és gyorsan tudják összerakni a kirakót. A Dzsungel túra – Művész puzzle 200 db-os – Children’s walk már nyert el ismert díjakat a társasjáték kategóriában, amelyek azt mutatják, hogy ez a játék már most nagy népszerűségnek örvend a gyerekek és a szülők körében is. A játékhoz tartozó vinyl banner segítségével a készített képet a játékosok bárhová feltehetik, így a gyerekeknek lehetőségük van megmutatni a saját készítésű alkotásukat a családnak, barátoknak. A Dzsungel túra – Művész puzzle 200 db-os – Children’s walk egy igazi kreatív és szórakoztató játék, amely garantáltan leköti a gyerekek figyelmét és fejleszti a képzelőerőjüket. Rendeld meg most és add ajándékba a gyerekeknek az élményt és játékot!

Gyakori kérdések

Ár a Dzsungel túra – Művész puzzle 200 db-os – Children's walk lhaj 6960 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Bűnügyi krónikák: 1900 társasjáték, Farkas a vadonban 1500 db-os puzzle – Castorland, Matató állatok 2. – Finommotorika fejlesztő – Attachtou – Djeco – DJ01666, Vírus kártyajáték