Ecsetfilc készlet – Ecsetfilc készlet 24 db – First brush pens boksz – DJ08795

9 560 Ft

Cikkszám: 3070900087958 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Ecsettollak a Djeco-tól Finom Djeco ecsettollak 24 darabos dobozban. A Djeco ecsettollak hegyes, rugalmas ecsettel rendelkeznek, amely gyönyörű ecsetvonásokat hagy, akárcsak egy festményen. A doboz, amelyben a filctollak érkeznek, saját kívánságod szerint színezhető, így minden doboz egyedi lesz. Ez a Djeco rajzdoboz lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy felfedezzék a filctollakkal való színezés technikáját a nagyon széles színválasztéknak köszönhetően. A vastag filctollak jól ülnek a gyermek kezében. A filctollak ultra-pigmentált tintával és puha hegyűek, ami megkönnyíti a színezést. Ez egy nagyszerű ajándék a kezdő művészeknek! Ajánlott életkor: 5 éves kortól Méretek: – doboz: 20 x 26 cm A Djeco ecsetfilc készlet 24 db-os bokszában elhozza a színezés és a rajzolás élményét a gyermekek számára. A hegyes, rugalmas ecsettel rendelkező filctollak gyönyörű ecsetvonásokat hagynak, olyan érzést keltve, mintha egy igazi festményen dolgoznánk. A vastag filctollak kiválóan ülnek a kicsik kezében, így könnyedén körvonalazhatnak és kitöltögethetnek különböző mintákat és formákat. A Djeco ecsetfilc készletben található 24 színválaszték lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy felfedezzék az ecsettel való színezés technikáját, és megismerjék a színek világát. A filctollak ultra-pigmentált tintával rendelkeznek, és puha hegyűek, így megkönnyítik a színezést és a rajzolást. A doboz, amelyben a filctollak érkeznek, saját kívánságod szerint színezhető, így minden doboz egyedi lesz. Ez a Djeco ecsetfilc készlet egy fantasztikus ajándék lehet kezdő művészeknek, akik szeretnének kísérletezni az ecsettel és a színekkel. Ajánlott életkor: 5 éves kortól A Djeco márka több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a gyermekjátékok területén, és minden terméke biztonságos és minőségi anyagokból készül. A Djeco ecsetfilc készlet kiváló minőségű filctollakat tartalmaz, amelyeket a gyermekek bármikor használhatnak, hogy kifejezzék kreativitásukat. Csatlakozz a Djeco rajongói táborához, és kezdj el alkotni a Djeco ecsetfilc készlet segítségével!

Gyakori kérdések

Ár a Ecsetfilc készlet – Ecsetfilc készlet 24 db – First brush pens boksz – DJ08795 lhaj 9560 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Színes ceruzák, akvarell ceruzák, filcek - Hasonló termékek: Gouache festék – 8 szín – Gouache Djeco – DJ08861, Mosható filc kicsiknek – 8 felt-tips for little ones – Djeco, Gouache festék – 8 szín – Gouache Djeco – DJ08861