Mosható filc kicsiknek – 8 felt-tips for little ones – Djeco

3 100 Ft

Cikkszám: 3070900090019 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Mosható filc kicsiknek (8 felt-tips for little ones) filctollak a Djeco-tól a legkisebbeknek. Ezzel a 8 darab filctollal igazán nagy élmény a rajzolás! Különlegessége, hogy kimosható, így nem kell aggódnunk, ha nem csak a papírlap lesz élénk színű. A Djeco Mosható filc kicsiknek (8 felt-tips for little ones) egy fantasztikus eszköz a kisgyerekek számára, akik szeretnek rajzolni és színezni. Ezzel a 8 darab filctollal igazán nagy élmény a rajzolás, hiszen különleges színeikkel és kényelmesen fogható kialakításukkal könnyen irányíthatók. Ezek a filctollak kifejezetten a legkisebbeknek készültek, így a termék ajánlott életkoruk 2 éves kortól kezdve. Egyszerűen használhatóak és könnyen hozzáférhetőek, így a kisgyermekek is élvezhetik a rajzolás és színezés örömét. A Mosható filc kicsiknek filctollak különlegessége, hogy kimoshatóak, így nem kell aggódnunk, ha a ruhánk vagy bárhol másutt találkozunk a színekkel. A filctollak eltávolítása rendkívül egyszerű, egyszerűen mosd ki a foltot meleg, szappanos vízzel. A Djeco Mosható filc kicsiknek márka neve is a minőséget és a megbízhatóságot jelenti. A Djeco márka számos elismerést kapott, mint például a Toy of the Year díjat, ami bizonyítja, hogy a cég termékei magas minőséget képviselnek. A játék alkalmas egyedül játszani, de akár barátaikkal és családtagjaikkal is játszhatnak a gyerekek. A játékidő változó, hiszen a filctollak használatának időtartama az egyénenként változhat. A Mosható filc kicsiknek (8 felt-tips for little ones) filctollak a Djeco-tól kiváló ajándék lehet a kisgyermekeknek, akik szeretik a rajzolást és színezést. A kímélő anyagokból készült filctollak biztonságosak, így biztos lehet abban, hogy a gyermekek bátran használhatják őket. Vásárold meg most a Djeco Mosható filc kicsiknek terméket, és tedd még színesebbé a gyerekek életét!

Gyakori kérdések

Ár a Mosható filc kicsiknek – 8 felt-tips for little ones – Djeco lhaj 3100 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Színes ceruzák, akvarell ceruzák, filcek - Hasonló termékek: Gouache festék – 8 szín – Gouache Djeco – DJ08861, Ecsetfilc készlet – Ecsetfilc készlet 24 db – First brush pens boksz – DJ08795, Gouache festék – 8 szín – Gouache Djeco – DJ08861