Édes színek gyurma szett – Everything you need to start – Djeco – DJ09020

11 190 Ft

Cikkszám: 3070900090200 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Everything you need to start, egy minden igényt kielégítő kreatív gyurmakészlet a Djeco-tól. Ebben a szettben mindent megtalálsz, amire a gyurmázáshoz szükséged lehet: gyurmakinyomó 2 db mintával, vágó eszköz, nyújtó eszköz, 12 db forma, 4 doboz gyurma (140 gr-os). A játék fejleszti a finommotorikát, a szem-kéz koordinációt és a kreativitást. 2 éves kortól ajánlott, doboz mérete: 27,5 x 20,5 x 7 cm. Az Édes színek gyurma szett tényleg mindent tartalmaz, amire csak szükséged lehet, hogy elkezdd a kreatív gyurmázást. Ez a szett azért különleges, mert nemcsak rengeteg formát és szerszámot tartalmaz, hanem édes színekben pompázó gyurmákat is, amelyek minden bizonnyal elnyerik majd a kicsik, és a nagyok tetszését is. A Djeco márka neve garancia a minőségre és a kreatív játékokra. A gyurmázás nagyon fontos szerepet játszik a gyerekek fejlődésében, és ezért is olyan fontos, hogy olyan játékot vásároljunk, amelyet a gyerekek szeretnek és amellyel javíthatják a kézügyességüket. Az Édes színek gyurma szett minden bizonnyal az ilyen játékok közé tartozik. A játék ajánlott életkor 2 éves kortól, ami azt jelenti, hogy a legkisebbek is bátran játszhatnak vele. A játék 12 különböző formát tartalmaz, amelyek segítségével a gyerekek rengeteg különböző formát készíthetnek. A szettben található gyurma mennyisége is nagyon nagy, így az egész család részt vehet a játékban. A játék a finommotorika, a szem-kéz koordináció és a kreativitás fejlesztésére is nagyon jó hatással van. Minden gyereknek meg kell tanulnia, hogyan használja a kezét, és a gyurmázás közben erre nagyon jó lehetősége van. Emellett a játék remek lehetőséget nyújt arra is, hogy a gyerekek kreatívabbak legyenek, és eltöltötték az időt valami hasznos dologgal. A Djeco márka termékei között számos díjnyertes játék található, és az Édes színek gyurma szett sem kivétel. A termék számos pozitív visszajelzést kapott, és reméljük, hogy a ti családotok is élvezni fogja ezt a fantasztikus játékot. Ne habozz, vásárold meg most az Édes színek gyurma szettet, és hagyd, hogy a gyerekek kreativitása szárnyaljon!

Gyakori kérdések

Ár a Édes színek gyurma szett – Everything you need to start – Djeco – DJ09020 lhaj 11190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Élet az éjszakában – Képalkotás karc technikával – At night, Erdei kalandom – Mesélő matricás könyv – The magical forest, Virágos karkötő – Karkötő készítő – Tila and Flowers – DJ00020, Kártyatartó – Card holder – Djeco