Egérkés karóra – Gyermek karóra – Mouse – DD00426

10 390 Ft

Cikkszám: 3070900004269 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Ez az aranyos egérke segít neked az analóg óra megtanulásában. Egérkés karóra – Gyermek karóra – Mouse – DD00426 Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Egérkés karóra – Gyermek karóra – Mouse – DD00426 lhaj 10390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gyerekszoba dekoráció - Hasonló termékek: Óceáni esernyő – Esernyő – Seaworld – Djeco, Kalózos karóra – Gyermek karóra – Pirate – DD00423, T – Állatos betűk fából – Djeco, Fiús tejfogtartó doboz