Tavaszi függődísz – Szoba dekoráció – Spring – Djeco

7 290 Ft

Cikkszám: 3070900043879 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Tavaszi függődísz az egészen piciknek! Tavaszi függődísz – Szoba dekoráció – Spring – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Tavaszi függődísz – Szoba dekoráció – Spring – Djeco lhaj 7290 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gyerekszoba dekoráció - Hasonló termékek: Kislányos barna festett tejfogtartó doboz, L – Állatos dekorbetű – L – DD04971, Egérkés karóra – Gyermek karóra – Mouse – DD00426, V – Állatos betűk fából – Djeco