Egyensúlyozó elefánt – Egyensúlyozó ügyességi játék – Bigboum – Djeco

12 160 Ft

Cikkszám: 3070900063211 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Egyensúlyozó, ügyességi játék csodaszép kivitelezésben. Építs minél nagyobb tornyot úgy, hogy ne boruljon fel az elefánt.Mindent megtesz ez az aranyos elefánt, hogy szép nagy tornyot építs, már csak neked kell figyelni arra, hogy mikor, hova teszed ezeket a szép kis kockákat. Nagyon figyelj, mert az elefánt könnyen felborul, hisz a lábaival a tornyokat tarja. Az Egyensúlyozó elefánt – Egyensúlyozó ügyességi játék – Bigboum a Djeco fantasztikus készleteinek egyike. Ez a játék biztosítja az órákon át tartó szórakozást, ahol az egész család élvezheti az építkezés és az egyensúlyozás kihívásait. Ez a játék lehetővé teszi, hogy mindenki kipróbálja a kézügyességét, miközben élvezi az időtöltést. Az Egyensúlyozó elefánt – Egyensúlyozó ügyességi játék – Bigboum egy csodaszép kivitelben készült, amely felkelti a gyerekek fantáziáját és izgalmát. A játék egyszerű és könnyen érthető. Az elefánt lábaitóp alapokra kell építeni, amelyeken kockákat kell elhelyezni, amíg egy tornyot építünk. A játék célja, hogy minél magasabb tornyot építsünk úgy, hogy az elefánt ne boruljon fel. Az egyensúlyozás kihívása és az építkezés öröme garantált. A játékot egyedül vagy barátokkal és családdal is lehet játszani. Az Egyensúlyozó elefánt – Egyensúlyozó ügyességi játék – Bigboum ajánlott korosztály 3 éves kortól. A játék időtartama változó, attól függően, hogy mennyi ideig tart az építkezés és az egyensúlyozás. A Djeco márka a játékok terén vezető szerepet játszik, és a gyerekeknek szóló játékok terén az egyik legmegbízhatóbb márka. Az Egyensúlyozó elefánt – Egyensúlyozó ügyességi játék – Bigboum megszerzett néhány elismerést és díjat, amelyek a minőségét és a játék élményét igazolják. A játék garantáltan felkelti a gyerekek kreativitását és ösztönzi a figyelem koncentrációját. A Djeco minőségi játékai egyedülállóak és garantáltan hosszú ideig tartó szórakozást nyújtanak. Az Egyensúlyozó elefánt – Egyensúlyozó ügyességi játék – Bigboum ideális ajándék lehet bármilyen alkalomra, akár születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más ünnepre. A játék garantáltan sikert arat az egész család körében és szórakoztató kihívást jelent mindenkinek. Az Egyensúlyozó elefánt – Egyensúlyozó ügyességi játék – Bigboum egy régi klasszikus, amely sosem megy ki a divatból. Rendelje meg most és élvezze a játékok világát.

Gyakori kérdések

Ár a Egyensúlyozó elefánt – Egyensúlyozó ügyességi játék – Bigboum – Djeco lhaj 12160 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szem-kéz-koordináció - Hasonló termékek: Cicás toronyépítő – Bébi játék – Stackitou – DJ06361, Kelj fel Pingvin babacsörgő – Djeco, Gólyaláb egyensúlyozó – Ügyességi, egyensúlyozó játék – Pattoons – DJ02059, Erdei karika dobáló – Ügyességi játék – Ann – DJ02044