Egzotikus állatok hajtogatással – Képalkotás hajtogatással – With small loops – DJ09868

5 190 Ft

Cikkszám: 3070900098688 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Engedd szabadjára kreativitásod! Ha többre vágysz egy egyszerű színezőnél, készíts 3D-s képeket állatokról a Djeco összeállításával. Ragaszd az alapképekre a papírból készült gyűrűket és igazán különleges végeredményt fogsz kapni. A Djeco egzotikus állatok hajtogatással játéka egy remek lehetőség arra, hogy kreativitásodat szabadon engedd és 3D-s képeket készíts állatokról. A játékhoz szükséged lesz az összeállításra, amely tartalmazza az alapképeket és a papírgyűrűket is. A feladatod az, hogy a papírgyűrűket a megfelelő helyre ragaszd az alapképeken, hogy egy igazán különleges és élethű végeredményt kapj. A játékhoz nincs szükség semmilyen előzetes tapasztalatra vagy tudásra, bátran nekiláthatsz akár egyedül, akár barátaiddal vagy családtagjaiddal együtt. A játék segítségével fejlesztheted a kézügyességedet és a kreativitásodat, miközben szórakozol. A Djeco egzotikus állatok hajtogatással játékát 7 éves kortól ajánljuk, és akár több gyermek is játszhat vele egyszerre. A játék időtartama változó, attól függően, hogy mennyire bonyolultak az állatok és mennyire precízen dolgozol. A Djeco márka termékei közül ez a játék is kiváló minőségű és a legmagasabb színvonalon készült, hogy élmény legyen az alkotás és a játszás. A játék több elnyert díjat is magáénak tudhat, amelyek biztosítják a minőséget és a megfelelő szórakozást. Ha szeretnél egy kreatív és szórakoztató játékot, amely segít a kézügyességed és a kreativitásod fejlesztésében, akkor válaszd a Djeco egzotikus állatok hajtogatással játékát. Garantáltan elkápráztat majd a végeredmény és az alkotás öröme!

Gyakori kérdések

Ár a Egzotikus állatok hajtogatással – Képalkotás hajtogatással – With small loops – DJ09868 lhaj 5190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Origami - Hasonló termékek: 3D origami készlet, Cica (nagy) – Creagami, Kis dámák – Öltöztetős matrica gyűjtemény – Dresses through the seasons – Djeco, Örök divat – Öltöztetős matrica gyűjtemény – Massive fashion – Djeco, 3D origami készlet, Pingvin (közepes) – Creagami