Élet a tanyán – Fa formabeillesztő – Farm Story – DJ01069

6 490 Ft

Cikkszám: 3070900010697 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Farm Story egy farm témájú fa puzzle. A vastag darabok függőlegesen állnak, így a gyerekek jól szórakozhatnak az állatokkal és a dekorációval. A Farm Story társasjátékban a gyerekeknek lehetőségük van felfedezni a vidéki életet, és megismerkedni az ott élő állatokkal. A fa formabeillesztő játékot úgy tervezték, hogy a kicsik könnyen kezelhessék, és a vastag darabok segítségével könnyedén illeszthetők egymásba. Az állatok és a környezet részletes kidolgozása garantálja, hogy a játék izgalmas és érdekes legyen a legkisebbeknek is. A játékban egy farm témájú fa alaplapon kell összerakni a hat puzzle darabot. A játékban szereplő állatok között megtalálhatók a tehén, a ló, a malac, a bárány és a kutya. A farm környezete is kidolgozott, így a játékosok láthatják a fa csűrjét, a szénatárolót és a járműveket is. A Farm Story játékot már 12 hónapos kortól ajánljuk, így a legfiatalabbak is élvezhetik a játék izgalmait. A játék időtartama rövid, általában 5-10 perc, így a kicsiknek nem lesz nehéz feladatuk. A Farm Story játék több díjat is elnyert a kidolgozott és érdekes témája miatt. Azoknak a szülőknek, akik szeretnének egy olyan játékot vásárolni, amely segíti gyermekük fejlődését és kreativitását, a Farm Story a tökéletes választás. Rendeld meg most a Farm Story játékot, és garantáltan élvezetes és tartalmas időtöltést biztosít a kicsiknek és a családnak egyaránt. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy a gyerekek felfedezhessék a vidéki élet szépségeit, és megismerhessék az állatokat.

Gyakori kérdések

Ár a Élet a tanyán – Fa formabeillesztő – Farm Story – DJ01069 lhaj 6490 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Érzékelés, észlelés - Hasonló termékek: Macikás esőbot bébiknek – Esőbot – PitiPlui – Djeco, Xilofon- Xylophone Animambo – Djeco, Savanna – Puzzle, formaberakó – Djeco, Felhőlakók – Fa formabeillesztő – Toucanco – DJ01067