Macikás esőbot bébiknek – Esőbot – PitiPlui – Djeco

4 360 Ft

Cikkszám: 3070900064652 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Mackós csörgő, szerezzd be most gyermekednek! A Djeco márka egyik csodás játéka a Macikás esőbot bébiknek, amelyet a legkisebbek számára ajánlunk. Ez a fából készült, aranyos esőbot csörgővel és színes golyókkal van ellátva, amelyek kiütnek, amikor a bot forogni kezd. A gyönyörű színekkel ellátott esőzuhany pedig még szebbé teszi a játékot. A játék célja a kicsik szórakoztatása és a hallási és látási érzékeik fejlesztése. Aki játszik a Macikás esőbot bébiknekkel, az garantáltan órákon át szórakozik majd. A játék akár egyedül, akár barátokkal játszva is élvezetes élményt nyújt a legkisebbek számára. A játék ajánlott életkor a 6 hónaptól 3 éves korig terjed. A játékidő pedig annyi, amennyit a kicsik szeretnének vele játszani. A játék kicsi mérete miatt könnyen hordozható és bárhová magunkkal vihetjük. A Djeco márka játékai a kiváló minőségükről és az egyedi tervezésükről ismertek. A Macikás esőbot bébiknek már elnyerte a szülők és a gyermekek tetszését, így biztos lehetsz benne, hogy egy jó választással leszel gazdagabb. Ha szeretnél egy olyan játékot vásárolni, amely nem csak szórakoztató, hanem fejleszti is a kicsik érzékeit, akkor a Macikás esőbot bébiknek a legjobb választás. Tedd boldoggá a kicsiket ezzel az aranyos, fából készült játékkal, amely garantáltan hosszú ideig szórakoztatja majd őket. Vásárold meg most a gekkotoys.hu oldalon és garantáltan elégedett leszel a választásoddal!

Gyakori kérdések

Ár a Macikás esőbot bébiknek – Esőbot – PitiPlui – Djeco lhaj 4360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Érzékelés, észlelés - Hasonló termékek: Animambo – Szájharmonica – Djeco, Tiou ékszer boltja – Zenélő ékszerdoboz – Tinou shop – Djeco – DJ06084, Kézi dob – Gyermek hangszer – Handle drum – Djeco, Hangszer szett – Csörgődob, csörgő, guiro – Set of percussions: tambourine, maracas, guiro – DJ06031