Éneklő kismadár – Zenélő ékszerdoboz – Night-singing

10 790 Ft

Cikkszám: 3070900065925 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Gyönyörű, impozáns látványtervű csodás ékszerdoboz, egy gyönyörűen kialakított fadoboz, ékszerekhez egy fiókkal. A tetején a Poetic Tree motívuma van, benne van egy tükör és egy madár figura, amely a dallam lejátszása körül forog. A doboz a nyitás után kezdődik. Szép dekoráció a gyermek szobájában. A zenei doboz dallama: SANTA LUCIA Az Éneklő kismadár – Zenélő ékszerdoboz egy olyan varázslatos játék, amely szépségével és dallamával elvarázsolja a gyermekeket. A Djeco márka által megálmodott és alkotott ékszerdoboz egy impozáns látványtervű csoda, amely egy gyönyörűen kialakított fadoboz, ékszerekhez egy fiókkal. A doboz tetején a Poetic Tree motívuma van, amely egy tükörrel és egy madár figurával került feldíszítésre. A madár figura a dallam lejátszása körül forog, így még varázslatosabbá teszi a játékot. A doboz nyitása után a dallam kezdődik el, amelyet a SANTA LUCIA című zene szólaltat meg. A játékot 4 éves kortól ajánljuk, és bátran ajánljuk mindenkinek, aki szereti az éneklést és a zenehallgatást. A játék időtartama nem meghatározott, hiszen a gyermekek kedvére játszhatnak vele, és a dallam ismétlődésétől függően változik a játékidő. Az Éneklő kismadár – Zenélő ékszerdoboz megnyerte a Gyermekek Játéka 2019-es díját, ami azt bizonyítja, hogy a játék minden korosztály számára izgalmas és szórakoztató. Ha szeretnéd, hogy gyermeked szobája még varázslatosabbá váljon, akkor válaszd az Éneklő kismadár – Zenélő ékszerdobozt. A játék egyszerre szórakoztató és hasznos, hiszen a gyermekeknek segítségére lehet az ékszereik elrendezésében is. A játék a gekkotoys.hu webshopban elérhető, így bármikor megrendelheted, és a gyermeked már holnap élvezheti a játék varázsát.

Gyakori kérdések

Ár a Éneklő kismadár – Zenélő ékszerdoboz – Night-singing lhaj 10790 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Zenedobozok, Ékszerdobozok - Hasonló termékek: Lovas karkötő – Gyermek ékszer – Joe bracelet Djeco – DJ06974, Balerina melódia – Zenélő ékszerdoboz – The ballerina's tune – Djeco, Eperke karkötője – Gyermek ékszer – Berry bracelet Djeco – DJ06978, Tündéri karkötő – Gyermek ékszer – Elfe bracelet Djeco – DJ06973